VÄLIERÄ-ENNAKKO: KANNUKSEN URA – OULUN LIPPO 4.9.

Oulun Lippo matkustaa tulevana lauantaina Kannuksen Uran vieraaksi välieräkamppailun toiseen otteluun! Välierät ovatkin keskiviikkoisen kotivoiton myötä oululaisille katkolla, jossa otteluvoitolla päästäisiin jatkamaan matkaa Superpesis-karsintoihin.

 

Keskiviikkona pelattua ensimmäistä välieräkamppailua tarkastellessa on molempien joukkueiden tilastolliset lukemat samanlaista luettavaa, suurimman eron löytyessä kotiutuksia tarkastellessa. Melkein yhtäläisistä kolmostilanteista huolimatta Kannuksella oli kuitenkin vaikeuksia kotiuttamisessa, 12 kolmostilanteen johtaessa vain yhteen juoksuun. Uran keskiviikon vaisummasta sisäpelistä huolimatta Kannuksen kokoonpanosta löytyy kovaa sisäpeliosaamista, kun Tuomo Raution, Joel Salmelan ja Eetu Isohannin kaltaisille koville kotiuttajille on varmasti keksitty uusia lähestymistapoja juoksuhanojen avaamiseksi.

 

Oulun puolesta taas järjestellyistä 13 kolmostilanteesta seitsemän johti juoksuun ja onnistumiset sisävuorolla jakautuivatkin tasaisesti joukkueen kesken. Positiivisia yllättäjiä löytyikin myös oululaisten kokoonpanon nuoremmasta kaartista, muun muassa 17-vuotiaan Aapo Hiltusen vastatessa keskiviikon ottelussa kahden juoksun lyömisestä. Lauantailta toivotaankin onnistumisia niin yksilötasolla kuin koko joukkueena!

 

Ja niin kuin aikaisemmin mainittiinkin, Oulun Lippo lähtee otteluun etulyöntiasetelmasta, sillä voittamalla ottelun oululaiset pääsisivät jatkamaan matkaansa välieristä Superpesis-karsintoihin. Voittamalla Oululle vastaan asettuisi joko Siilinjärven Pesis tai viime vuodelta tuttu Haminan Palloilijat, mahdollisissa otteluissa ollessa myös kotietu oululaisten hyväksi. Mikäli taas Kannus voittaisi ottelun, jatkuisi sarja vielä kolmanteen ratkaisevaan otteluun, joka pelattaisiin Oulussa sunnuntaina 5.9. kello 16.00. Liikaa kuitenkaan asioiden edelle menemättä, vaan lähdetään voittamaan yksi ottelu kerrallaan!

 

Seuraa näitä pelaajia!

 

Oulun Lipon kokoonpanosta kannattaa tarkastella Jimi Heikkisen tekemistä. Välierät ovat selkeästi pistäneet Heikkiseen kuuluisaa tulta ja liikettä, heti ensimmäisessä pelissä nimistä löytyessä yksi lyöty juoksu sekä 71 prosentin onnistuminen kärkilyönneissä!

 

Kannuksen Uran puolelta välieräavauksessa onnistunut ja myös ottelussa ykköspalkittu Mikael Mäkelä onnistui sataprosenttisesti keskiviikon kärkilyönneissään ja runkosarjastakin löytyy 65 prosentin onnistumistakuu. Kärkietenijänä pelannut Mäkelä onkin joukkueen sisäisissä tilastoissa kärkiviisikossa tuoduissa juoksuissa.

 

 

Ottelu alkaa lauantaina 4. syyskuuta Lestijoki-areenalla kello 15.00 ja ottelu kuvataan Lestijoki-lehden tilaajille. Lehti on mahdollista tilata kuukaudeksi 1 euron kokeiluhintaan, jonka jälkeen tilaus tulee itse peruuttaa.

 

Ottelutilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/42248