Oulun Lipon kausikorttiedut loppukesälle!

Oulun Lipon kausikortin kesälle 2024 hankkijoille on järjestetty loistavia etuja, joita on nyt mahdollisuus käyttää! Lippo haluaa tuoda lisäarvoa tärkeille tukijoille, ketkä ovat mahdollistaneet toimintaa ja ovat omalla panoksellaan tukemassa paikallista urheiluseuraa! Tämän lisäksi kiitämme myös yrityksiä, jotka ovat lähteneet tähän mukaan ja mahdollistaneet näiden upeiden etujen saamisen teille kannattajille!

Alla olevat edut ovat voimassa vuoden 2024 lokakuun loppuun asti Lipon kausikorttia näyttämällä kyseisessä yrityksessä!

Noodle Bar 9

Oululainen vuonna 2014 perustettu nuudeliravintola, josta saat monipuolisesti erilaista ja monen eri tulista thaimaalaista ruokaa!

Kausikorttietu: -15% päivällishinnasta

Lisätietoa saat: https://noodlebar9.fi/

M6 Dining

Vuonna 2014 perustettu aito kebabravintola, joka ei jätä kylmäksi ruokavaihtoehdoissa. Vaihtoehtoja löytyy grilliherkuista, pastasta tai esimerkiksi erilaisista burgereista, jotka valmistetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista. Erityismaininnan saa puuhiiligrilli, joka kannattaa käydä testaamassa jo pelkästään mielenkiinnosta!

Kausikorttietu: -12% ruuasta

Lisätietoa saat: https://www.m6dining.fi/

Koivurannan saunalautta

Koivurannan saunalautta tarjoaa hulppeat puitteet vapaa-ajan viettoon ympäri vuoden! Kovista löylyistä ja uintimahdollisuuksista löytyy lisäksi myös esimerkiksi iglut, joita vuokraamalla pystyt viettämään ikimuistoisia hetkiä suomen kesässä!

Kausikorttietu: -10% yleisestä saunasta

Lisätietoa saat: https://koivurannansaunalautta.fi/

Bonuksena pelipäivänä!

Oulun Karjatupa tarjoaa Oulun Lipon kotipelipäivinä kausikortilla aina ensimmäisestä hanatuotteesta alennuksen, jolla saa -20% alkuperäisestä hinnasta!