Otteluennakko: Oulun Lippo – Seinäjoen Maila-Jussit

Pesäpalloyhteisö on saanut kokoontua viime viikonloppuna viettämään itä-länsi viikonloppua Jyväskylässä ja pelit ovat tauonneet niiden osalta. On siis aika suunnata katseet tulevaan koitokseen joka pelataan Lipon osalta keskiviikkona 3.7. klo 18.00 kotikentällä Hielo Stadionilla. Vastaan asettuu ensimmäistä kertaa tälle kaudelle Seinäjoelta Maila-Jussit!

Ottelun lähtökohdat ovat tiukimmat mahdolliset. Seinäjoki on yhden pisteen edellä Lippoa ja pelejä on kertynyt 14 kappaletta, kun taas kotijoukkueella pelejä on kasassa yhteensä 13 kappaletta. Kuten tämä kesä on osoittanut, niin jokainen piste on tärkeä ja sijoitus sarjataulukossa voi vaihtua hyvinkin nopeasti voittojen osuttua kohdalle ja sitä Lippo lähtee kovasti hakemaan myös tulevassa koitoksessa.

Otteluisäntänä toimii: Seripoint Oy

Seinäjoen Maila-Jussit ovat saanet tälle kaudelle lisää superpesiskokemusta, kun Jymyjusseista kärkimies Tuomas Raunio liittyi joukkueen mukaan. Arvokkaan kokemuksen lisäksi Tuomakselta löytyy myös joukkueen korkein onnistumisprosentti vakuuttava 75,95%. Tällä kaudella on käynyt myös muita superpesis pelaajia pelaamassa, joten kokoonpano voi olla hyvin erilainen otteluiden välissä. Seinäjoella on muuten Lipon tavoin nuori joukkue ja urallaan kovassa kehitysvaiheessa olevia pelaajia, joten luvassa on tiukkaa vääntöä loppuun asti.

Lipolle arvokasta kokemusta joukkueeseen tuo Jan Hankala!
Kuvan omistaja: Tuomo Talala

Molempien joukkueiden kuntopuntarit ovat hyvin samanlaiset, kun katsotaan viimeistä neljää pelattua ottelua. Yksi puhdas 2-0 voitto löytyy molemmilta ja niiden lisäksi on tullut kolme tappiota, joista yksi ottelu on edennyt kotiutuslyöntikisaan asti. Kumpikin joukkue lähtee siis katkaisemaan tappio putkeaan ja taistelemaan voitosta loppuun asti! Olosuhteet ovat kentällä kunnossa ja sää lupaa mukavaa otteluilmaa, joten saavuthan paikalla kannustamaan Lipon voittoon!

Railakkaita tuuletuksia tullaan näkemään myös huomenna!
Kuvan omistaja: Tuomo Talala