Otteluennakko: Oulun Lippo – Puijon Pesis

Juhannustauko on vietetty kesän lämmöstä nauttien ja on aika suunnata katseet tämän viikon ainoaan peliin, jossa vastakkain asettuvat Oulun Lippo ja Puijon Pesis Kuopiosta. Ottelu pelataan 26.6. klo 18.00 ja pelipaikkana toimii Raksilassa Hielo Stadion! Sääennuste lupaa mukavaa reilua 20-astetta lämpöä ja auringonpaistetta, joka povaa ennakkoon hienoa ottelua!

Ottelussa on jaossa tärkeät sarjapisteet molemmille joukkueille, koska tänä vuonna sarja on ennätyksellisen tasainen ja esimerkiksi kolmen pisteen voitot ovat olleet hyvin harvassa. Niitä ottamalla nousee sarjataulukossa hyvin nopeasti ylöspäin ja sitä lähdetään Lipon toimesta hakemaan myös huomenna! Puijon Pesis on taulukossa tällä hetkellä sijalla 6. ja Lippo väijyy vain neljän pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena!

Otteluisäntänä toimii: PLC-Automation Oy

Puijolla on menossa tasainen alkukausi ja vain kolmessa ottelussa he ovat jääneet ilman sarjapisteitä. Voidaan siis todeta, että ottelut ovat olleet kauttaaltaan tiukkoja ja tasaisia vääntöjä. Juhannustauolle Puijo pääsi voiton kera, kun he kaatoivat Joensuun Mailan kotikentällään 1-0. Vierasjoukkueesta kannattaa ottaa seurantaan Ykköspesikseen uusi tulokas Jani Hämäläinen. Hämäläinen palkittiin heti avauskaudellaan toukokuun pelaajaksi ja on osoittanut omalla sisäpelitaidoillaan, että kuuluu tähän sarjaan. Jäädään odottamaan, mitä Lippo keksii hänen päänsä menoksi tulevassa koitoksessa.

Lyöjäjokeri Jussi Partanen sai isoja onnistumisia edellisessä pelissä!
Kuvan omistaja: Tuomo Talala

Lippo puolestaan sai katkaistua neljän ottelun tappio putken juhannustauolle siirryttäessä, kun se sai kaadettua puhtaasti rakkaan paikallisvastustajan Simon Kirin. Ottelussa nähtiin paljon hienoja suorituksia ja yleisöä oli saapunut runsain joukoin seuraamaan ottelua, mutta myös näkemään vuoden 94-mestarit vielä kerran Hielo Stadionilla yhdessä. Päivästä muodostui varmasti kaikille paikalla olijoille ikimuistoinen! Lipon kannalta ottelusta jäi mieleen kaksi iloista asiaa. Kolmostilanteita saatiin luotua yli 20, jota ei ole vielä tällä kaudella saatu tehtyä ja lyöjäjokeri Jussi Partanen sai oman ketsuppipullonsa aukaistua upeilla kumuralyönneillään, jotka tuottivat useamman juoksun kerralla.

Pelijohtaja Riku Tolonen on rauhassa saanut miettiä suunnitelman, millä lähdetään Puijoa vastaan. Kuvan omistaja: Tuomo Talala

Otteluun kannattaa saapua, koska tulevana viikonloppuna on itä-länsi tauko edessä ja muita otteluita ei siis ole luvassa Lipon osalta enää tälle viikkoa. Siksi kaikkien mahdollisten kannattajien tuki tarvitaan huomenna ja kannustetaan Lippo voittoon!