Läpilyönti Oy

Oulun Lipon miesten edustusjoukkueen toiminnasta vastaa syksyllä 2018 perustettu Läpilyönti Oy.

Läpilyönti Oy:n taustalla on Oulun alueella vaikuttavia yrittäjiä. Yhtiön tavoitteena rakentaa menestyvä pesäpallotuote niin taloudellisesti kuin urheilullisesti Ouluun. Lippo Liikuttaa faneja, talkoolaisia, yhteistyökumppaneita sekä tietysti oman kaupungin pelaajia.

Oulun Lippo pelaa Oulun Lippo Junioreiden lisenssillä. Läpilyönti Oy ja Lippo Juniorit ovat sopineet, että  yhtiö ottaa kaiken taloudellisen vastuun miesten edustuspesäpallosta.

YKSI LIPPO

Oulun Lippo juniorit ry, Raksilan likat ry ja Läpilyönti Oy tekevät töitä yhteisen tavoitteen eteen. Tavoitteena on nousta 2030 mennessä yli tuhannen jäsenen yhteisöksi, tarjoamalla oululaisille ihmisille yhdessä tekemistä, liikunnallista elämäntapaa ja jännittäviä elämyksiä pesäpallon parissa.

VISIO

Kun Lippo täyttää sata vuotta 2055 ihmiset tuntevat Lipon seurana, jonka sanaan voi luottaa ja joka liikuttaa vuosittain yli 10 000 oululaista

ARVOT

  • AVOIMUUS – rehellinen ja avoin vuorokeskustelu johtaa kehittymiseen.
  • OMAVARAISUUS – Osakeyhtiö tähtää viiden vuoden sisällä korkeaan omavaraisuusasteeseen. Joukkueen rakentamisen kulmakivi on omat kaupungin juniorit, joista kasvatetaan huippupelaajia kohti Superpesistä.
  • ROHKEA ETENEMINEN – Taustaorganisaatio ideoi, kehittää ja toteuttaa uusia palveluita ja tuotteita nopeasti ja ennakkoluulottomasti resurssien puitteissa. Pelikentällä joukkue on askeleen edellä vastustajaa ja epäonnistumiset ovat sallittuja, koska niistä aina opitaan uutta.

5-VUOTISSTRATEGIA

  • Talous kuntoon (2023 lähtien joka tilikausi positiivinen tulos)
  • Lippo Superpesikseen (Vuonna 2025 ensimmäinen yritys Superpesikseen)
  • Olosuhteet (Raksila pesäpallostadionin kehittäminen)
  • Valtakunnallinen pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuma Ouluun

Topi Mettovaara, taustayhtiön kokonaisvastuu
puh. 050 5476049

Jimi Heikkinen, myyntipäällikkö
puh. 0400 957779

Riku Tolonen, pelinjohtaja ja päävalmentaja
puh. 050 3580813

Joni Immonen, viestintä- ja markkinointipäällikkö
puh. 040 7425998

Terhi Kailasuo, tapahtumavastaava
p. 040 5382906

Immo Rautiainen,lajivalmentaja ja kakkospelinjohtaja
puh. 040 0528283