Tiedote: Kasperi Salmelalle loppukaudeksi sopimus

TIEDOTE: Kasperi Salmela tuomaan juoksuvoimaa Lippoon!

Kasperi Salmela on ollut alkukauden Pattijoen Urheilijoiden sopimuspelaaja ja on pelannut Pattijoen lisäksi Simon Kirin joukkueessa Ykköspesistä (toim.huom. Kasperi on pelannut kuusi ottelua Pattijoella ja yhdeksän Simossa). Pattijoen Urheilijat ja Kasperi Salmela ovat purkaneet pelaajasopimuksen ja Kasperi Salmela siirtyy loppukauden ajaksi Oulun Lippoon.

Joukkueen pelinjohtaja Ilkka Hirvonen kommentoi Kasperin Salmelan tuloa seuraavasti:
”Joukkue tarvitsee loppukautta ajatellen etenemisvoimaa ja vaihtoehtoja kokoonpanoon. Kasperi tuo näitä molempia joukkueeseen. Hän on myös nuori, oma kasvatti, jonka tavoitteet ovat korkealla oman uran suhteen. Tämä on hyvä asia joukkueen jatkoa ajatellen.”

Kasperi Salmela kertoo omia ajatuksia pelaajasopimuksesta.
”En saanut peliaikaa Pattijoella toivotulla tavalla ja kun tuli mahdollisuus palata Oulun Lippoon, niin se oli luonnollinen siirto itselle. Omat ja joukkueen tavoitteet ovat loppukaudeksi korkealla. Toivottavasti pelit jatkuvat pitkälle syksyyn.”

”On hienoa, että saimme oman juniorin takaisin Ouluun. Se on osoitus siitä, että olemme tehneet seurassa asioita oikein, kun pelaajat haluavat tulla meille pelaamaan. Lisäksi haluan kiittää Pattijoen Urheilijoita siitä, että saimme asian hoidettua sujuvasti”, toteaa Läpilyönti Oy:n toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki.

Lisätietoja:
Mika Lähteenmäki, Läpilyönti Oy
mika@odc.fi; 040-5266171

Linkki Kasperi Salmelan pelaajakorttiin:
http://www.pesiksenmaailma.fi/index.php/pelaajakortit…