OULUN LIPPO X OULUN KÄRPÄT

Mittelö Raksilan herruudesta jatkuu – Oulun Lipon ja Oulun Kärppien välillä pelataan jo kolmas haasteottelu!

Oulun Lippo ja Oulun Kärpät iskevät jälleen yhteen jo kolmatta vuotta peräkkäin järjestettävän pesäpallo-haasteottelun merkeissä. Kahtena edellisenä vuotena tapahtuma on kerännyt runsaasti katsojia ja tapahtuma on saanut erittäin hyvää palautetta. Tämän vuoksi oli luontevaa jatkaa haasteotteluiden sarjaa. Tavoitteena on tarjota katsojille viihteellinen urheilutapahtuma, jossa kisaillaan pilke silmäkulmassa. Haasteottelun juontaa kahden edellisen vuoden tapaan Antero Mertaranta.

”On hienoa, että saadaan taas tänä vuonna järjestettyä tämä haasteottelu. Se on Oulun Lipolle tärkeä tapahtuma niin taloudellisesti, kuin joukkueen yhteishengen takia. Myös Kärppien pelaajat ovat tykänneet tapahtumasta ja ovat osallistumassa otteluun innolla. Kiitokset taas Kärpille”, toteaa Oulun Lipon toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki.

Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen kommentoi: ”Pidämme mielellämme kiinni perinteistä, ja haluamme osaltamme olla mukana tukemassa Lipon matkaa kohti Superia”.

Haasteottelu pelataan tuttuun tapaan Oulun DataCenter Stadionilla perjantaina 6.8. klo 17.00. Pääsylippu tapahtumaan maksaa 10 euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät katsomaan ottelua ilmaiseksi. Liput ovat ennakkomyynnissä Oulun Lipon verkkokauppassa (https://lippo.shopunique.fi).

Tapahtumaan on tarjolla myös VIP-lippuja. VIP-lippuja voit tiedustella Mika Lähteenmäeltä sähköpostitse tai puhelimitse (info@oulunlippo.fi / 040-5266171).