LIPPO LIIKUTTAA -HYVÄNTEKEVÄISYYSOTTELU

Oulun Lippo järjestää elokuun 15. päivä Lippo Liikuttaa -hyväntekeväisyysottelun, jonka tuotoilla tarjotaan 200 vähävaraiselle lapsiperheen jäsenelle joululounas Kärppä-klubilla. Joululounaalle osallistuu myös Lippo- ja Kärppä-pelaajia ainutlaatuisen kokemuksen tarjoamiseksi näille lapsiperheille. Kotikentällä pelattava hyväntekeväisyysottelu varojen keräämiseksi toteutetaan perhepeli-ajatuksella eli ottelutapahtumaan kehitetään lapsille suunnattuja aktiviteetteja sekä ohjelmaa.

Yrityksille on tarjolla kahdenlaisia lippupaketteja; kuudelle pääyhteistyökumppanille 1 500 euron paketti, joka sisältää 200 ottelulippua sekä muille kumppaneille 250 euron paketti, joka sisältää 20 ottelulippua.  Kumppanuuksien otteluliput voidaan joko jakaa yrityksen sisällä tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Tällä hetkellä mukaan lähteneitä kumppaneita ovat YTT-Konepaja sekä Hongisto ja pääkumppaneita ovat Kaleva, Oulun Osuuspankki, Pihlajalinna sekä Oulun Kärpät eli myös pääkumppaneille on vielä tilaa muiden kumppaneiden lisäksi!

Oulun Lipon tarjoaman sosiaalisen median näkyvyyden lisäksi kumppanit saavat näkyvyyttä Kalevan urheilusivulle tulevasta hyväntekeväisyysottelua koskevasta kokosivun mainoksesta, johon pääyhteistyökumppanit saavat isokokoisen logomainoksen sivun keskiosaan ja muut yhteistyökumppanit pienikokoisemman logomainoksen sivun alaosaan.

Sekä yksityishenkilöillä että yrityksillä on mahdollisuus osallistua yhteisen hyvän tekemiseen myös yksittäisten hyväntekeväisyyslippujen kautta. 15 euron hintaiset hyväntekeväisyysliput ovat ostettavissa verkkokaupastamme, jonka jälkeen Oulun Lippo välittää ostetut liput Oulun evankelis-luterilaiselle seurakunnalle, joka vastaa lippujen jakamisesta. Lippuja on mahdollista ostaa itsevalittu määrä ja oston tehneiden yksityishenkilöiden tai yritysten nimet julkaistaan Oulun Lipon verkkosivuilla ostajien näin halutessa.

Huomioithan, että ottelutapahtuman pääsyliput ovat tavalliseen tapaan myynnissä verkkokaupassamme sekä porteilla ja hyväntekeväisyyslippu ei sisällä ostajalle itselleen sisäänpääsyä tapahtumaan.

Osallistu yhteisen hyvän tekemiseen – yrityksenä tai yksityishenkilönä!

Oulun Lippo kiittää tähän mennessä mukaan lähteneitä yrityksiä ja yksityishenkilöitä:

Oulun Kärpät

Oulun Osuuspankki

Pihlajalinna

Kaleva

YTT-Konepaja

Hongisto