Kutsu pesäpallon 100-vuotisjuhlaotteluun Raksilaan 17.8.2022

Avoin kutsu tilaisuuteen

Oulun Lippo kutsuu kaikki kynnelle kykenevät pesäpallon 100-vuotisjuhlaotteluun Raksilaan keskiviikkona 17.8. klo 18. Kyseessä on samalla Ykköspesiksen hyväntekeväisyysvälieräottelu, jonka avulla kerättyjä varoja ohjataan lasten ja nuorten liikuntakerhotoiminnan hyväksi. Liput tulevat myyntiin osoitteeseen www.ticketmaster.fi/oulunlippoOttelun isännöi Oulun kaupunki.

Kyseinen taulu löytyy Oulun Lipon kotistadionilta.

 

Lippolainen – ilmoittaudu mukaan

Oulun Lippo haluaa juhlistaa pesäpallon 100-vuotistaivalta yhdessä lippolaisten kanssa ja kunnioittaa eritoten vanhoja tekijöitä. Olit sitten entinen talkoolainen, taustatekijä tai pelaaja – ilmoittaudu mukaan!

Haluamme kiittää Oulun Lipon 67-vuotisen historian aikana oululaista pesäpallokulttuuria rakentaneita ihmisiä ottelulipulla, ruokatarjoilulla sekä esittelyllä ennen hutunkeittoa. Jokainen ilmoittautunut voi ottaa halutessaan mukaan avecin. Kerrothan mahdollisesta avecista ilmoittautumisen yhteydessä?

Ilmoittautumiset sähköpostitse jimi.heikkinen@tanssivatsudet.fi tai tekstiviestitse 0400 957 779. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ottelupäivään 17.8. klo 12 asti. Tilaisuus lippolaisille alkaa ruokailulla klo 16.30 erillisessä teltassa Raksilan pesäpallostadionilla.

 

pudotuspelit alkavat

Runkosarjan voittajana Lippo on varmistanut kotiedun, ja nyt odotamme vielä vastustajaa viimeisiltä kierroksilta. Paras kolmesta -välieräsarjan avausottelu aloittaa Ykköspesiksen pudotuspelitaipaleen.

Sarjan voittaja pääsee Ykköspesiksen finaaliin, joka pelataan paras viidestä -metodilla. Tästä kolme voittoa napannut joukkue nousee Superpesikseen kaudelle 2023.

 

Hyväntekeväisyysottelu mahdollistaa Lipon liikuntakerhon

Oulun Lippo yhdessä ottelun yhteistyökumppaneiden kanssa lahjoittaa kaksi (2) euroa jokaisesta paikan päälle saapuneesta katsojasta lasten ja nuorten liikkumisen hyväksi. Tavoitteena on 4000 euroa liikuttamiseen!

Me lippolaiset kannamme huolta lasten ja nuorten liikkumisesta nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme lisätä liikuntakerhotoimintaa, jonne on mahdollista tulla matalalla kynnyksellä ilman isompaa liikuntataustaa. Hyväntekeväisyyspotti menee Lipon liikuntakerhotoiminnan ohjaaja-, tila- ja välinekuluihin.

Pidämme kampanjaan osallistuneita ajan tasalla liikuntakerhotoiminnan aloituksesta ja toiminnasta.

Pesis on joukkuepeli.

 

Miten voit olla mukana?

Yritykset ja yhdistykset: kannustamme teitä hankkimaan lippupaketteja hyvän asian vuoksi! Valittavissanne on erilaisia kumppanuuspaketteja, jotka esittelemme alla.


LIPPO LIIKUTTAA –PÄÄKUMPPANUUS
 • 100 kpl ottelulippuja
 • logo Kalevan kahdessa 1/2 sivun ottelumainoksessa
 • logonäkyvyys Lipon omassa tapahtumavideossa
 • hinta 1500 euroa (alv 0%)

LIPPO LIIKUTTAA –KUMPPANIPAKETTI
 • 50 kpl ottelulippuja
 • logo Kalevan kahdessa 1/2 sivun ottelumainoksessa
 • logonäkyvyys Lipon omassa tapahtumavideossa
 • hinta 650 euroa (alv 0%)

LIPPO LIIKUTTAA – MENOSSA MUKANA
 • 25 kpl ottelulippuja
 • logo Kalevan kahdessa 1/2 sivun ottelumainoksessa
 • logonäkyvyys Lipon omassa tapahtumavideossa
 • hinta 300 euroa (alv 0%)

HUOM!

Mikäli yritys ei tarvitse kaikkia ottelulippuja omaan käyttöönsä, voi loput antaa Lipon kautta jaettavaksi yhteiseen lippukassaan, josta ne lahjoitetaan vähävaraisille lapsiperheille.