KARSINTA-ENNAKKO: SIILINJÄRVEN PESIS – OULUN LIPPO 18.9.

Oulun Lippo matkustaa tulevana lauantaina jälleen Mantun kentälle Siilinjärven Pesiksen vieraaksi, kun luvassa on Superpesiskarsintojen neljäs ottelu. Kamppailussa oululaisilla on pakkovoiton paikka sarjan jatkamiseksi viidenteen otteluun, kun siilinjärveläisillä taas on mahdollisuus katkaista karsintasarja ja säilyttää sarjapaikka Superpesiksessä.

 

Viimeisimmät kaksi ottelua Siilinjärven ja Oulun välillä ovat menneet pitkän kaavan kautta, päättyen vasta supervuorossa tai kotiutuslyöntikilpailussa, joka kieliikin joukkueiden välisestä tasaväkisyydestä. Oululaiset eivät viikonlopun peleissä saaneet omaa peliään yhtä hyvin auki kuin ensimmäisen kohtaamisen puhtaassa 2–0 voitossa ja ulkona sattuneiden räpylävirheiden lisäksi sisäpeli ontui pahasti.

 

Oulun pelinjohtaja Markku Hylkilä huomioikin sisäpelin heikot statistiikat viikonlopulta viime sunnuntain kotipelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa ja mainitsi, että tilanteiden rakentelun osalta riittää koko ensi viikoksi työstettävää. Hylkilä pitikin viimeisintä ottelua ”pienten erojen pelinä”, joka on heijastellut myös aikaisemmin mainituissa tulosluvuissa ja otteluiden kestoissa, osasyynä ollessa lisäksi vaihdelleet pelilliset näytöt jaksojen välillä.

 

Oululaisten näkökulmasta toivottavaa onkin, että sisäpelin saralla ollaan taas palaamassa hyvään tasoon, ellei jopa aikaisempaa parempaankin, sillä Oulu on lauantaina Siilinjärvellä pakkovoiton edessä. Siilinjärveläisillä on otteluun kahden voiton myötä etulyöntiasema ja voittamalla ottelun se varmistaisi paikkansa Superpesiksessä kaudella 2022. Mikäli kuitenkin Oulu voittaa, tasaa se ottelusarjan voitot lukemiin 2–2, mikä tarkoittaisi, että ratkaiseva viides ottelu pelattaisiin heti seuraavana päivänä Oulussa. Yhtään kuitenkaan asioiden edelle liikaa menemättä, on oululaisten suurin keskittyminen seuraavan pelin voittamisessa, jotta sarja ei vielä pääty!

 

Seuraa näitä pelaajia!

 

Oulun Lipon Aapo Hiltunen on onnistunut Siilinjärveä vastaan joukkueestaan eniten, kun tarkastellaan lyöntitilastoja. Viime pelissä parhaimpana pelaajanakin palkitulta Hiltuselta löytyy nimistään kolmesta pelistä yksi kunniajuoksu sekä kuusi lyötyä juoksua ja lyöntivireen toivotaankin jatkuvan!

 

Siilinjärven Pesiksen pelaaja, Mikko Hakomäki, on ollut molemmissa Oulussa pelatuissa otteluissa joukkueensa kahden parhaan pelaajan joukossa sekä onnistunut mailan varressa yhden kunnarin ja viiden kotiutuksen verran!

 

 

Ottelu alkaa Siilinjärvellä lauantaina 18. syyskuuta kello 15.00 ja Oulun Lippo järjestää vierasotteluun fanimatkan! Lähtö matkalle on Raksilan Pesäpallostadionilta kello 10.30. Matkan hinta on 20 euroa, joka sisältää pelkän kuljetuksen, ei pääsylippua otteluun. Pysähdymme matkan aikana ruokailemaan. Voit maksaa maksun bussissa joko käteisellä tai pankkikortilla. Sitoutuvat ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen info@oulunlippo.fi tai tekstiviesti Mikalle, 040-5266171. Matkalla on mukana valvoja, joten alaikäiset voivat lähteä matkaan vanhempien suostumuksella.

 

Lähde kannustamaan Oulun Lippo voittoon, jotta sarja jatkuu sunnuntaina Oulussa!

 

Ottelutilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/42313