Ennakko: Kuopio vol. 2

Otteluennakko: Oulun Lippo – Puijon Pesis 30.6. klo 16.

Oulun Lippo ja Puijon Pesis kohtaavat toisensa toistamiseen viikon sisään, kun kuopiolaiset saapuvat huomenna hakemaan revanssia Liposta Oulun DataCenter Stadionilla klo 16:00 alkavassa ottelussa. Keskiviikkona Lippo kylvetti PuPea vieraissa ja saman menon toivotaan jatkuvan kotikentälläkin.

Lippo lähtee jatkamaan jo kolme peliä jatkunutta voittoputkeaan, mitä herkullisimmista asetelmista, kun seuraavat viisi edessä olevaa ottelua pelataan kaikki kotikentällä. Ensimmäisenä Oulun DataCenter Stadionille vastaan astelee Puijon Pesis.

Vastustaja onkin tuoreessa muistissa joukkueiden edellisen kohtaamisen jäljiltä viime keskiviikkona ja valmennusjohto tietää, mihin asioihin keskittyä omassa pelissä. Lippo pääsee siis otteluun tuoreilla jaloilla ja vastustaja hyvin mielessä, kun osaltaan PuPe:a verottanee lauantaina välissä pelattu SiKi -ottelu. Joukkueiden keskiviikkoisesta kohtaamisesta Kuopiossa Lippo haki täydet kolme pistettä varmalla ja tasapainoisella esityksellä. Vaikka PuPe väläyttelikin pelissä vaarallisuuttaan, lähdetään huomiseen otteluun hyvillä mielin ja sarjataulukon top 3 -sijoille nousu taas ensi viikolla silmällä pitäen. Tavoitteen saavuttaminen vaatii kuitenkin keskittymistä ja onnistumisia huomisessa otteluissa, joten liian itsevarmaksi ei ole varaa heittäytyä.

Joukkueen ja fanien iloksi Tapani Pirin toipuminen alkukauden loukkaantumisesta on hyvällä mallilla ja Piri tehnee paluun pelaavaan kokoonpanoon huomisessa ottelussa.

Tule paikan päälle tunnustamaan väriä! Lippo lyö lujaa!

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Suosi ennakkolippuja – osta lippusi täältä

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua.

Instagram: @oulunlippo
Twitter: @oulunlippopesis
Facebook: Oulun Lippo

Oulun Lippo – Puijon Pesis 30.6. klo 16.00 @Oulun DataCenter Stadion