Infopaketti 19.6. mestarit 94 juhlaotteluun!

Tulevana keskiviikkona 19.6. pelataan kesän odotetuin ottelu, kun Lippo-legendat saapuvat paikalle vielä kerran nauttimaan yhdessä kansallispelimme pyörteistä! 30 vuotta on kulunut aikaa siitä, kun vuonna 94 Lipon miehet ja naiset nostivat mestaruuspokaalin ilmaan keskuskentällä. Juhlapelin jännitystä nostaa myös sen, että ottelussa vastakkain pelaavat rakkaat paikallisvastustajat Oulun Lippo ja Simon Kiri. Tunnetta ei siis tule puuttumaan kentältä, eikä katsomon puolelta!

Alle olemme koostaneet aikataulun ottelutapahtuman sisällöstä, koska kyseisen ottelun aikataulut poikkeavat  normaalista ottelusta.

JUHLAPELIN ENNAKKOLIPUT JA JUHLAPAIDAT NYT MYYNNISSÄ!

https://www.nettilippu.fi/fi/event/juhlaottelu-oulun-lippo-simon-kiri

Mestarit 94 esittely ennen ottelua

Klo 16.30 portit aukeavat kentälle ja pelaajien lämmittelyaika on klo 16.30-17.30. Klo 17.45 alkaa Legendojen esittely kentällä, missä kuullaan puheita ja erilaisia juhlallisuuksia. Klo 18.15 hutunkeiton on tarkoitus pärähtää käyntiin ja ottelun gladiaattorit pääsevät vihdoin kentälle taistelemaan voitosta toden teolla!

Jututa mestareita jaksotauolla

Jaksotauko kestää normaalia pidempään. Kentällä haastatellaan Lippolegendoja. Lisäksi 94 mestarit jakavat nimikirjoituksia katsomon alla 94 mestarit postikortteihin.

Ottelun jälkeen 94 mestarit paitahuutokauppa juhlateltassa

Ilta jatkuu rennoissa ja mukavissa tunnelmissa kentän viereen pystytetyssä juhlateltassa, missä elävä musiikki viihdyttää paikalla olijoita. Lippo järjestää teltalla 94 mestaripelaajien paitahuutokaupan.

Mestaripelaajat katsovat ottelun mestaruuspaidat päällä.

Mestarit 94 paitahuutokauppa netissä

HUUDA MESTAREIDEN PAIDAT NYT!

https://nettivasara.fi/myyntiera/1660

Voit huutaa itsellesi 94 mestareiden lempipelaajasi pelipaidan nimikirjoituksen kera. Kaikki Paidat ovat huudettavissa www.nettivasara.fi – osoitteessa.Osa paidoista huutokaupataan ottelun jälkeen juhlateltassa. Muutaman paidan huuto jatkuu vielä perjantaille klo 23.59 saakka osoitteessa https://nettivasara.fi/myyntiera/1660

Lipon 90-luvun profiilipelaaja Riku Kytösalmen 94 vuoden mestaruuspaita on myös myynnissä huutokaupassa.
Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 30-vuotta tästä joukkukuvasta. 94 mestarit yhteiskuvassa kauden kynyksellä.