Otteluennakko: Oulun Lippo – Simon Kiri

Nopeasti on aika kulunut kauden ensimmäisestä ottelusta ja edessä on viimeinen ottelu ennen juhannustaukoa. Mikä olisikaan parempi ottelupari tähän kohtaan, kuin rakkaat paikallisvastustajat! Otteluun lisämausteen tuo, kun Lipon vuoden 94-mestarit kokoontuvat Hielo Stadionille Raksilaan yhdessä vielä viimeisen kerran ja erikoista ohjelmaa on luvassa yleisölle myös ottelun lisäksi!

Ottelu pelataan 19.6. ja poikkeuksellisesti aloitusaika on klo 18.15, koska muun muassa Legendojen esittely alkaa kentällä klo 17.45, joten tulethan ajoissa paikalle! Tällä varmistat, että et missaa mitään hienosta ja varmasti unohtumattomasta illasta!

Ottelun lähtökohdat ovat tiukimmat mahdolliset. Joukkueet ovat vierekkäin sarjataulukossa sijoilla 9. ja 10. Simon ollessa pykälää ylempänä. Kentällä nähdään siis kaksi joukkuetta, joille molemmille sarjapisteet ovat tärkeät ja ennen kaikkea voiton hakeminen ennen taukoa.

Tunteita ja tuulettamista tullaan varmasti keskiviikon kamppailussa näkemään!
Kuvan omistaja: Tuomo Talala

Simon Kirillä on allaan tuplaviikonloppu Kouvolan Pallonlyöjien ja Kankaanpään Mailan vieraana. Molemmista otteluista Simolle tuloksena oli tappio ja näin ollen joukkue on kahden ottelun tappioputkessa. Kokonaisuudessaan Simon alkukausi on ollut hyvin Lipon kaltainen. Alkukaudesta hyvä startti ja voittojen tielle, jonka jälkeen pieni notkahdus ja pelin taso heittelehti laidasta laitaan. Viimeisimmät pelit ovat näyttäneet, että tasaisuus alkaa taas löytyä ja vastassa on varmasti voitontahtoinen Kiri! Kirin joukkueesta löytyy paljon tuttuja kasvoja myös Lippolaisille ja mielenkiintoisena seikkana kannattaa katsoa, onko Sotkamon Jymyn sopimuspelaajiin kuuluva Tommi Piirainen kokoonpanossa ja sivaltamassa kovia vaakamaila lyöntejä ulkokenttään!

Oulun Lipolla on myös ollut hyvin vastaavanlainen aloitus ja alkukauden voittojen jälkeen joukkueen pisteiden keräys on hidastunut huomattavasti. Viimeisimmästä neljästä ottelusta on tullut tappiot ja pelit ovat jättäneet paljon parantamisen varaa. Ulkopelin kestäessä vastustajan rynnistykset on sisäpelissä tarvittavat juoksut jäänyt tekemättä ja sitä kautta hallinta otteluissa on siirtynyt vastustajalle. Kokoonpano on vaihdellut paljon pelien välissä, mutta esimerkiksi alkukauden valon pilkahdus on ennakkoluulottomasti pelipaikan yhdeksiköstä ottanut Lipon oma kasvatti Artturi Niskala, joka on säväyttänyt kylmäpäisyydellään.

Lipon alkukauden yksi onnistujista Artturi Niskala tuulettamassa paloa.
Kuvan omistaja: Tuomo Talala

Keskiviikkona tarvitaan kaikki mahdollinen tuki ja kannustus kotijoukkueelle, että voitto paikalliskamppailusta jää Hielo Stadionille Raksilaan! Tule siis kokemaan kentälle hienoja peliesityksiä ja tunteiden paloa ennen pidempää taukoa peleistä. Kyseinen ottelu toimii loistavana juhannuksen starttina, jossa on hyvä viritellä jo lomatunnelmaa ylle! Otteluisäntä ottelussa toimii kukas muukaan, kuin Vuoden 94-mestarit!