Lippo Liikutti Sivakan pesisliikuntapäivässä

Hiihtolomalla päästiin liikkumaan Ouluhallissa keskiviikkona 6.3. klo 10.00–14.00, kun Oulun Lippo järjesti Sivakan asunnoissa asuville lapsille matalan kynnyksen pesisliikuntapäivän! Sivakka hyödyntää asukastapahtumien järjestämisessä ulkopuolisia toimijoita ja tässä kohtaa Lippo on ollut erinomainen järjestäjä jo useammalta vuodelta. Tänä vuonna yhteistyötä haluttiin laajentaa myös talvelle, kun aiempina vuosina se on ollut pelkästään kesäisin.

Sivakan palveluasiantuntija Jouni Haapaniemi pitää Lipon järjestämiä tapahtumia onnistuneina ja kehuu Lipon vetäjiä hienosta eläytymisestä sekä lasten kannustamisesta. Lisäksi plussapisteet tulevat siitä, että käyttökielenä voidaan suomen lisäksi käyttää myös englantia.

-Ouluhallissa oli mukava tunnelma osallistujien kesken. Lapsista huokui ilo, kun he pääsivät tutustumaan pesäpalloon leikinomaisesti eri tehtävärastien ja pelien kautta. Ohjaajia oli varattu tarpeeksi ja sivukorvalla kuunneltuna myös lapset tykkäsivät tapahtumasta. Aiemmin vanhemmat ovat kiitelleet näistä tapahtumista ja kiitos kuului myös nyt. Lasten iloa on aina mukava seurata, Haapaniemi kertoi.

Oulun Lipon Jussi Partanen kertoo ohjeita, mitä seuraavaksi tehdään.

Ouluhallin olosuhteita Jouni Haapaniemi pitää hyvinä ja kaikki tarvittavat tilat löytyvät kätevästi saman katon alta.

-Jo pelkästään Ouluhalli voi olla osalle lapsista uusi elämys ja näin talviaikana loistava vaihtoehto liikuntatapahtuman toteuttamiseen. Lisäksi hallin sijainti on helposti saavutettava eri puolilta Oulua, Haapaniemi jatkoi.

Lapset pääsivät harjoittelemaan pesäpallosta tuttua hutunkeittoa Lipon Paavo Kaasilan toimiessa tuomarina.

Tapahtuman järjestelyistä vastannut Jimi Heikkinen oli iloinen onnistuneesta päivästä.

– Oulun Sivakan kanssa järjestetyt liikuntatapahtumat ovat viime vuosina olleet arkityöni yksiä kohokohtia. On todella mahtava nähdä pesiksen parissa innokkaasti touhuavien lasten iloa ja onnistumisia päivän aikana. Haluamme olla innostamassa lapsia liikunnan pariin ja tämmöiset päivät ovat mitä parhaimpia. Toteutus hiihtoloman aikaan oli selvästi onnistunut ja toivon, että saamme tehtyä tästä vuosittaisen perinteen myös talviajalle, Heikkinen kommentoi.