Vaatteet on mun aatteet

Näin totesi Maukka Perusjätkä jo 1980-luvun rock-klassikossaan. Visuaalisuudella on aina ollut mieleenpainuva rooli mielikuvien ja tunnettuuden luomisessa. Se on myös osa identiteettiä; mitä haluaa edustaa. Joskus ilme muistetaan jopa paremmin kuin sanat. Siksi Lippo panostaa yhteisellä linjakkaalla ilmeellä tulevaan kauteen!

Lipon uusi ilme on samalla tunteiden ilmaus; tarkoituksena on nostaa oululainen pesäpallo ihmisten puheisiin ja Lippo kaupungin katukuvaan. Pesäpallon 100-vuotisen taipaleen kunniaksi Oulun Lipon edustusjoukkueen tulevan kauden 2022 pelipuvut alkuperäisine logoineen nostalgisoi menestysvuosia puhaltaen samalla uusia tuulia Lippo-laivan purjeisiin.

Edustusjoukkueen pelipuvun suunnittelua inspiroi 1970-luvun henki palkkiraitoineen. Perinteinen sininen pohjaväri päätettiin tuoda takaisin höystettynä keltaisella tvistillä, joka on takavuosina ollut osa Lipon brändiä.

Viikset tekevät miehen – retroviikset pelimiehen

Mainittakoon, että retroviikset sopivat upeasti tämän vuoden peliasuun. Jaakko Kemppaisella on jo hyvä alku. Toivomme edustukselta lisää viiksinäyttöjä ja ennakkoluulotonta heittäytymistä kauden kuluessa. Sopivatko viikset myös pelinjohdon uusiin tuulitakkeihin? Jääkäämme seuraamaan tilannetta.

Jaakko Kemppaisen viikset ovat valmiudessa pesiskauden aloitukseen.

Tsekkaa Lippo koko komeudessaan Joukkue-välilehdeltä https://oulunlippo.fi/joukkue/.

Otteluliput ja kausikortit Lipon kotipeleihin: http://www.ticketmaster.fi/oulunlippo

Teksti: Vilma Valkonen