Raportti: Ulvila/Hamina – Oulu 8.-9.6.

Otteluraportti Ulvilan Pesä-Veikot – Oulun Lippo 8.6. & Haminan Palloilijat – Oulun Lippo 9.6.

Kahden kärkijoukkueen kohtaaminen toi viikonloppuna Lipolle kolme pistettä. Tiukka tasonmittaus osoitti, että kärjen vauhdissa ollaan mukana!

Lippo toi vierastuplastaan tuliaisina sarjan kärkipaikkoja ajatellen tärkeät kolme pistettä, palaten taulukon kolmannelle sijalle tasapisteisiin Haminan kanssa. Viikonloppu koostui kahdesta kärkikamppailusta: lauantaina Ulvilaa vastaan ja sunnuntaina Haminaa vastaan.

Lauantaina joukkue joutui niukasti taipumaan Ulvilan vieraana, kun Ulvila otti pisteet tasaisesta ottelusta 1-0 (3-1, 1-1). Pelaaminen oli kummaltakin joukkueelta lauantaina tasokasta ja Lippo oli hyvin pelissä mukana, mistä etenkin Kohosen otteet pitivät huolen. Kotiuttaminen tuotti kuitenkin vielä liikaa päänvaivaa ja vastustajajoukkue ei jättänyt tilannetta hyödyntämättä.

Niukasta tappiosta huolimatta peli-ilme pysyi sunnuntaille hyvänä ja sisuuntuneet oululaiset yllättivätkin vahvasti kautensa aloittaneen Haminan Palloilijat, sekä Vallikentälle saapuneen yli tuhatpäisen kotiyleisön. Ennakkoon kovaksi kotijoukkueeksi tiedetyn Haminan kaataminen oli iso voitto koko joukkueelle. ”Jätkät pelasi eilen äärettömän hienoa sisäpeliä ja ulkopelin muutamista kiinniottovirheistäkin huolimatta, tuntui siltä, että olimme koko ajan askeleen Haminaa edellä”, Ilkka Hirvonen, joukkueen 1. pelinjohtaja kertoo tyytyväisenä. Onnistumisia nähtiinkin sunnuntaina monia ja etenkin Markus Lehtiniemen ja Iiro Nokkalan sisäpelistä huokui vapautuneisuus, joka näkyi suoraa myös lyötyjen ja tuotujen juoksujen määrässä. Myös mm. Eino Järvelältä nähtiin tärkeitä onnistumisia. Hamina kaatui lukemin 0 – 2 (8-11, 0-3).

Kokonaisuudessaan viikonloppu osoitti, että jokainen matsi on voitettavissa, kun joukkue pelaa tasollaan ja sen että sarjan kärkijoukkueiden tasoerot ovat erittäin pieniä. Erittäin jännittävä kausi vielä edessä!

Seuraava ottelu on jo tulevana viikonloppuna Pöytyän Urheilijoita vastaan. Edellinen kohtaaminen Kumilassa toi Lipolle 2 pistettä. Tule kannustamaan Lippo huippusuorituksiin!

Oulun Lippo – Pöytyän Urheilijat 16.6. klo 16 @Oulun DataCenter Stadion

Ottelun tilastot.