Raportti: Simon Kiri – Oulun Lippo 5.6.

Otteluraportti 5.6. Simon Kiri – Oulun Lippo

Oulun Lippo otti toistamiseen paikkansa pohjoisen valtaistuimella. Simo kukistui 0-2 juoksuin 1-3 ja 4-6.

Pohjoisen joukkueiden toinen kohtaaminen toi Lipolle jo toistamiseen voiton pohjoisen ”pikkuveljestä”. Derbytunnelmat olivat selvästi havaittavissa ja katsomoon olikin saapunut hyvä määrä kannattajia kummastakin leiristä. Simolta nähtiin muutamia onnistumisia kotikentällä, mutta Lippo oli kokonaisuudessaan taitavampi ja teki tarvittavan, jotta kotiinviemisiksi oli täysi pistepotti.

Ottelu ei ollut täydellistä suorittamista kummaltakaan joukkueelta ja pelillisesti se jätti jopa vähän sekavan fiiliksen. Lipon sisäpelisuoritukset Toikan, Loukkolan, Lehtiniemen ja Nokkalan toimesta olivat kuitenkin sen verran laadukkaampia, että edes Simon kirpaisevat läpilyönnit eivät kantaneet sille eilen lisäpisteitä sarjataulukkoon. Oulu nousi taulukossa 14 pisteeseen Haminan ja Ulvilan rinnalle (Oulun pelatut ottelut 7, Hamina ja Ulvila 6). Tilanne onkin siinä mielessä äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä juuri kyseiset joukkueet isännöivät Lippoa tulevana viikonloppuna.

Seuraavat ottelut pelataan siis vieraissa Ulvilassa 8.6. klo 16 ja Haminassa 9.6. klo 17. Viikonlopun avaa kuitenkin huomenna Oulun Kärppiä vastaan pelattava leikkimielinen haasteottelu Oulun DataCenter Stadionilla klo 17.

Lippuja voi ostaa ennakkoon TÄÄLTÄ.

Ottelun tilastot