RAPORTTI: PUIJON PESIS – OULUN LIPPO 22.7.

Otteluraportti: Puijon Pesis – Oulun Lippo 22.7.2020

Sama kaava toistuu kun Oulun Lippo hävisi tilastollisesti niukasti ottelun 2-1 (2-3, 2-1, 3-1), joka tarkoittaa sitä, että toisen kerran tällä runkosarjakaudella ottelusta jäi käteen vain yksi piste.

Jälkeen päin katsottuna voidaan olla erittäin tyytyväisiä yhteen saatuun pisteeseen. Ottelu alkoi hyvin ja Lippo sai pidettyä vastustajan nollissa kaksi ensimmäistä vuoroparia. Lipon toisella ulkovuorolla lukkari Miika Keski-Petäjä joutui keskeyttämään ottelun onnettomuuden takia. Vaikka muun muassa viime kaudella lukkaroinut Oskari Salmela hyppäsi Keski-Petäjän tilalle, oli pakka jo hieman sekaisin. Kaikesta huolimatta loppuun asti taisteltiin. Yli puoli ottelua pelattiin niin, että 12 pelaajan sijaan käytössä oli vain 11 pelaajaa. Pelaajista huomasi sen, että näillä muutoksilla oli vaikutuksia pelin kulkuun.

Kaikesta huolimatta matka jatkuu ja pitää ottaa opiksi. Tavoitteet on syksyssä ja niitä varten tarvii saada kokemusta. Oulun Lipolla on vielä edessä kolme vieraspeliä: Kannuksessa, Loimaalla ja Haminassa. Vieraspelien jälkeen pääsemme pelaamaan kotiyleisölle, kun torstaina 6.8. Simon Kiri matkustaa Oulun Lipon vieraaksi Oulun DataCenter Stadionille. Liput seuraavaan kotiotteluun löytyy tuttuun tapaan osoitteesta: https://lippo.shopunique.fi !

Ottelun tilastot.