RAPORTTI: OULUN LIPPO – SOTKAMON JYMY JAGUARS 13.6

Otteluraportti: Oulun Lippo – Sotkamon Jymy Jaguars harjoitusottelu 13.6.2020

Ottelu päättyi 1-0 Lipon voittoon (2-0 ja 7-7)! Ensimmäisen jakson ulkopeliin voidaan olla todella tyytyväisiä, sillä ulkopelin onnistumisien lisäksi sattui vain muutamia virheitä. Sisäpeli oli päin vastaista, sillä sisäpelissä sattui useita merkkivirheitä sekä kopinnosto-paloja.

Toisen jakson alussa Sotkamo pääsi 0-3 johtoon, mutta joukkue syttyi Miika Keski-Petäjän läpilyönnin jälkeen. Sisäpelissä näkyi hyviä onnistumisia. Sisäpeli pyöri paljon paremmin, kuin ensimmäisessä jaksossa. Kumminkaan ulkopeliin ei voi olla yhtä tyytyväinen, sillä pallot tuntuivat pomppivan liikaa eivätkä ne meinanneet pysynyt räpylässä. Harmikseen Piri loukkaantui ottelun toisella jaksolla. Tilannetta seurantaan. Loppu viimein ottelusta tuli kumminkin voitto ja siihen voi olla tyytyväinen. Harjoituspeleissä opitaan paljon!

Seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 24.6 klo 18 Oulun DataCenter Stadionilla. Kyseinen ottelu on ensimmäinen sarjapeli ja se pelataan Kannuksen Uraa vastaan. Ennakkoliput löytyy verkkokaupasta! Tiedotamme lähiaikoina mahdollisista muutoksista, jotka koskevat kyseisen ottelun käytäntöjä!

Alla ottelun tilastot.