RAPORTTI: KANNUKSEN URA – OULUN LIPPO 25.7.


Otteluraportti: Kannuksen Ura – Oulun Lippo 25.7.2020

Oulun Lippo sai tuliaiseksi Kannuksesta tärkeät kolme pistettä, kun Lippo voitti koko ottelun 0-2 (1-2, 1-6)!

Ensimmäinen jakso oli virheitä täynnä, varsinkin sisäpelissä. Vaikka ulkopeli oli kohtalaisen hyvää ja takatilanne piti, niin myös ulkopelissä sattui sisäpelin tapaan isoja virheitä. Virheet johtuivat lähinnä siitä, ettei pelaajilla ollut ajatus mukana pelissä. Sisäpelissä tuli onnistumisten jälkeen tyhmiä virheitä, mutta onneksi Hallasuon kahdella kotiutuksella saatiin jaksovoitto. Huono jakso kaikin puolin, mutta voitto oli pääasia.

Toinen jakso oli kuin uusi peli, kun pelaajat ottivat niin sanotusti neuvosta vaariin ja tekivät kunnon ryhtiliikkeen. Ulkopeli oli loistavaa eikä lähes ollenkaan virheitä nähty. Sisäpeli alkoi pyörimään alusta alkaen paremmin. Toikan sekä Kemppaisen läpilyönnit sytyttivät peliä vielä lisää. Ajatus ja keskittyminen oli täysin eri tavalla mukana toisella jaksolla verrattuna ensimmäiseen jaksoon ja tämä näkyi tuloksessa. Heikkisen tilalle tuli Pöyry, joka pelasi ottelun hienosti ja löi ensimmäisen lyödyn Miesten Ykköspesiksessä. Pelinjohtaja Haipus kommentoi, että on todella hienoa nähdä omien junioreiden kehitystä.

Nyt edessä on vajaa viikon tauko ja aikaa kehittyä sekä treenata. Tauon jälkeen joukkue lähtee tuplapeliviikonloppuun ja vastaan asettuu Loimaa ja Hamina. Viikonloppuna siis tiedossa erittäin tärkeät pelit. Vierapeliviikonlopun jälkeen loppu runkosarja on pelkästään kotipelejä eli joukkue pääsee keskittymään viimeisiin peleihin paremmin, kun matkustelusta ei tule rasitetta.

Ottelun tilastot.