Pohteen Vapari ja Oulun Lippo järjestävät maksuttoman Perhepesispäivän!

Pohteen Vapari ja Lippo avaavat pesiskesän perhepesispäivän merkeissä Raksilassa 16.5.

Matalan kynnyksen Perhepesispäiväkokeilu torstaina 16.5 kello 18:00-20:00 Hielo Stadion Raksilassa Oulussa!                                       

Vaparin pesäpallojaosto toteuttaa yhdessä Oulun Lipon kanssa Pohteen työntekijöille ja heidän perheilleen iloisen ja aktiivisen pesisillan torstaina 16.5.2024 klo 18.00 alkaen Raksilan pesäpallostadionilla. Tapahtuma kestää klo 20 saakka ja on täysin maksuton osallistujille!

Ohjelma

Illan aikana perheet pääsevät ammattilaisten pesisoppiin. Jokainen kokeilija oppii takuulla Kansallispelimme juonenkäänteet illan aikana. Lipon edustusjoukkueen pelaajat yhdessä 7-kertaisen pesäpallon Suomen Mestarin Jimi Heikkisen kanssa vetävät erilaisista toimintarasteista koostuvan liikuntatuokion perheille.

Pesistarvikkeet ja muut toimintarastien välineet löytyvät paikanpäältä, mutta halutessaan kannattaa ottaa ainakin oma räpylä mukaan, jos sellainen löytyy. Lisäksi paikan päällä on tarjolla myös vettä/mehua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä!

Tapahtumaan mahtuu 50 nopeinten ilmoittautunutta Pohdelaista lapsineen. Lisäksi tapahtumassa saa lisätietoa, miten Oulun Lipon toimintaan pääsee osallistumaan mukaan, jos jollakin puraisee pesiskärpänen illan aikana!

Pesiskesä lähestyy kovaa tahtia!