OULUN LIPPO X VUOLLE SETLEMENTTI

Vuolle Setlementti Lipon yhteistyökumppaniksi kaudelle 2021.

”Kumppaniksi lähteminen tapahtui helposti, koska pesäpallossa yhteisöllinen tekeminen toteutuu erittäin hyvin, ja muutenkin pesäpallo on lajina lähellä sydäntämme. Lisäksi lajin ja Lippo-yhteistyön kautta on myös mahdollisuus edistää monia Vuolteelle tärkeitä tavoitteita”, kertoo Vuolle Setlementti ry:n toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen.

Vuolteen kummipelaajana pelaa tänä vuonna Markus Hallasuo. Kemppainen toivookin, että Hallasuo tavoittelee kauden lyojäkuninkuutta, sillä jokaisesta Hallasuon kotipelissä lyömästä juoksusta Vuolle lahjoittaa yhden leirivuorokauden vähävaraisen perheen nuorelle Pikku-Syötteellä.

”Olemme mukana kannustamassa Markusta lyömään paljon juoksuja ja sitä kautta mahdollistamaan mahdollisimman monen nuoren leirikokemuksen Pikku-Syötteellä”, Kemppainen kertoo.

Vuolle Setlementti on vuonna 1944 Ouluun perustettu, voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut, nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut sekä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalvelut. Laaja toiminta koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista.

”Haluamme tuoda kumppanuuden kautta näkyviin omaa tärkeää työtämme pohjoissuomalaisen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäjänä, ” Kemppainen kuvailee.

Lisää toiminnasta:
www.vuolleoulu.fi
www.pikkusyote.fi
www.kandela.fi  

Lisätietoja yhteistyöstä: 

Jussi Kemppainen
toiminnanjohtaja

Vuolle Setlementti ry

p. 040 527 2898
jussi.kemppainen(a)vuolleoulu.fi