OULUN LIPPO X TURNER DOOR: PESISKOULU

Ovi auki pesiksen saloihin!

Turner Door ja Oulun Lippo järjestävät yhteistyössä kaksipäiväisen pesiskoulun pesiksestä innostuneille lapsille ja nuorille 26.–27. heinäkuuta pesäpallostadionilla Raksilassa.

Pesiskoulu kestää kumpanakin päivänä kaksi tuntia, kello 10.00–12.00 ja ohjaajina toimivat Oulun Lipon edustusjoukkueen miespelaajat. Ohjelmassa on erilaisia pesäpallon taitorasteja, kuitenkaan pelaamista unohtamatta! Myös joukkuehengen nostatus ja tuulettelu ovat Turner Doorin mahdollistaman pesiskoulun tärkeimpiä arvoja.

Pesiskoulu on suunnattu 5–15-vuotiaille lapsille ja nuorille. Päivään kannattaa varautua säänmukaisella urheiluvarustuksella ja juomapullolla. Oulun Lippo vastaa koulun aikana käytettävistä pesisvälineistä, mutta myös omia välineitä voi ottaa mukaan.

Kaksipäiväisen pesiskoulun kruunaa keskiviikon huippupesis! Oulun Lippo tarjoaa jokaiselle pesiskouluun osallistuneelle ilmaisen sisäänpääsyn 28. heinäkuuta pelattavaan miesten Ykköspesiksen kotiotteluun, Oulun Lippo vastaan Kannuksen Ura!

Pesiskoulu on maksuton ja otamme kaksipäiväiseen pesiskouluun 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen stiina.takala@gmail.com.