Oulun Lippo – PattU 16.3.

Otteluraportti 16.3. Oulun Lippo – Pattijoen Urheilijat

Toinen kohtaaminen Pattiejoen Urheilijoiden kanssa päätyi käänteiseen lopputulokseen ja PattU vei ottelun kotiutuskisassa lukemin 1-2 (6-3, 1-0, 1-3). PattU oli silminnähden sisuuntunut edellisen tappiollisen pelin jäljiltä, ja hyvien lyöntien siivittämänä, se pääsi ensimmäisellä jaksolla pieneen karkuun.

PattU:n vahvan alun jälkeen, jakson loppua kohti Liponkin ulko- ja sisäpelissä alkoi näkyä eloa ja omaa sisäpeliä saatiin auki. Ulkopeli saatiin pitämään ja PattU:n juoksuhanat laitettiin kahden ensimmäisen vuoroparin jälkeen kiinni.

”PattU sai juoksut laadukkailla lyönneillä, eikä meille tullut räpylävirheitä”, kakkospelinjohtaja Santeri Haipus avaa ensimmäisen jakson tilanteita.

”Ja täytyy antaa kunnia sinne minne se kuuluu, PattU pelasi hyvin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tappio olisi ollut meidän huonoutta. Pelattiin kuitenkin keskitason superijoukkuetta vastaan.”, Haipus muistuttaa.

Ulkopeli on edelleen hyvällä tasolla ja toisessa jaksossa nähtiinkin vahvaa puolustuspeliä molemmilta joukkueilta. Lipon juoksu ja samalla jakson voitto saavutettiin viimeisessä vuorossa Toni Kohosen läpilyönnistä.

Onnistujia löytyi etenkin nuorten pelaajien suorituksista.

Ykköspelinjohtaja Ilkka Hirvonen kehuu nuorten suoriutumista: ”(Touko) Loukkola oli lyöntimäärään nähden kovassa kunnossa. Hän osoitti vaarallisuutta mailan varressa konkareita vastaan.”

Kotiutuslyöntikilpailussa PattU oli etevämpi. Lipolla onnistumiset jäivät yhteen juoksuun.

”Lähtökohta, jossa ulkopeli on hyvällä tasolla ja varsinkin, missä näin vahva sisäpeliporukka joutuu tekemään selvästi töitä, on sellainen mihin pitää olla tyytyväinen”, Haipus toteaa. Hän uskookin vahvasti, että sisäpeli kehittyy veilä peli peliltä.

”Joka pelistä opitaan uutta. Sisäpeliä pystytään kehittää vielä kauden alkua kohti ja kauden aikanakin. Ulkopelin sen sijaan pitää toimia tukirankana, johon luotetaan. Se meillä on hyvällä tasolla”, Haipus vielä summaa.