Oulun Lipon valmennus 2023

Riku Tolosen apukäsiä tulevalla kaudella valmennustiimissä ovat Juha Mäntylä, Marko Ritola, Immo Rautiainen ja Tiia Törrö.

pesislegendat Juha Mäntylä ja Immo Rautiainen Lajivalmentajaksi

– Tuli hyvä tunne, kun katsoin kesällä Lipon historiapeliä ja ihmiset olivat iloisia tapahtumassa.
Aistin, että moni entinen lippolainen on ylpeä Lippo-historiastaan ja seurasta. He varmaan haluaisivat näyttää sitä tunnetta vielä vahvemminkin, mutta varmaan pieni käsijarru on päällä historiasta johtuen, Immo Rautiainen sanailee.

– Siitä se fiilis lähti, että omalta osaltani haluaisin olla jossain roolissa mukana auttamassa
seuraa ja tuomaan käsipareja lisää. Minulla on myös sellainen elämäntilanne, että voin apua antaa.
Jospa esimerkkini innostaisi muutamia uusia ihmisiä lisää taustajoukkoihin ja talkoisiin. Tavoitteeni on tuoda myös lisää yhteistyökumppaneita seuralle.

– Joukkuetasolla olen innoissani Tolosen Rikun tulosta pelinjohtajaksi ja päävalmentajaksi. Minulla on hyvä keskusteluyhteys Rikun kanssa.

– Mielenkiintoista on sekin, että nyt on sellaisia pelaajia, ketkä ovat urallaan ottamassa seuraavia askeleita. Tämä on itsellekin mukava haaste oppia lisää. Aika näyttää, mitä se minun lisäarvo on. Toivon eniten, että voisin auttaa seuraa kehittymään. Haluan nähdä, millaista huippuvalmennus on. Se on paikka oppia pelistä lisää. Olen aidosti innoisani tästä haasteesta.

Immo Rautiainen ottaa haasteen vastaan mielenkiinnolla.

Marko Ritola Lipon uusi JuoksuvalmentajA, tiia törrö jatkaa pestiään

Marko Ritola halusi lähteä mukaan kehittämään Lipon uutta ja nuorekasta joukkuetta.

– Ensimmäisten syksyn juoksutreenien jälkeen olo on luottavainen. Uskon, että tällä porukalla on vielä paljon annettavaa. On mukava olla osa tätä tulevaa menestysjoukkuetta.

Marko Ritolan vastuulla on joukkueen juoksuvalmennus.
Tiia Törrö jatkaa viime kauden tyyliin joukkueen fysiikkavalmentajana.