Oulun Lipon joukkue kaudelle 2023

Uudistunut Oulun Lippo aloittaa valmistautumisensa tulevaan kauteen kuluvana viikonloppuna.
Uusi pelinjohtaja ja päävalmentaja Riku Tolonen käynnisti eilen perjantaina ensimmäisen leiriviikonlopun tuhdilla palaverilla. Tunnelma ensimmäisessä kokoontumisessa oli sopivan jännittynyt, mutta keskittynyt.
Lauantaina ohjelmassa on testejä, yhteisruokailu ja kirsikkana kakun päälle kolmen kilometrin juoksukilpailu.

Uusina sopimuspelaajina Lippoon liittyvät Jussi Partanen (2 vuotta) ja Jere Viitasalo (1+1). Molemmat pelaajat ovat seuran omia kasvatteja. Lisäksi uusia tryout-sopimuksia on solmittu Teemu Lepistön ja Jan Hankalan kanssa.

Oulun Lipon harjoitusrinki:
Ari Lankinen
Ville Nurkkala
Jan Hankala tryout
Rene Ruokojärvi
Topi Korhonen
Veeti Kokko
Santtu Savusalo
Kasperi Salmela
Sami-Jukka Korvola
Veeti Venäläinen
Jooseppi Partanen tryout
Justus Mäkelä tryout
Paavo Kaasila tryout
Jaakko Kemppainen
Samuli Pohjola
Jere Viitasalo
Jussi Partanen
Teemu Lepistö tryout

Jussi Partanen 2 vuotta
Jere Viitasalo 1+1
Jan Hankala tryout
Teemu Lepistö tryout

Oulun Lippo ja Roope Pöyry purkavat kautta 2023 koskevan sopimuksen yhteisymmärryksessä

– Kiitokset omalle kotiseuralle ja faneille menneestä kaudesta! Pidän tärkeänä arvona sitoutumista joukkueen arkitekemiseen, joka ei itselle Oulun Lipon suhteen Jyväskylässä asuvana enää toteutuisi. Tämän takia oma Lippoura tältä erää päättyy suunniteltua aiemmin. Toivon seuralle ja uudistuneelle joukkueelle menestystä tuleville vuosille.

Oulun Lippo kiittää ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin Harri Kolehmaiselle, Jonne Luhtavaaralle, Santtu Luhtavaaralle, Marko Pelkoselle, Aapo Hiltuselle, Tino Alaspäälle, Miika Keski-Petäjälle, Ville-Pekka Jokiselle, Niko J Korhoselle sekä taustajoukoissa olleille Markku Hylkilälle, Petri Heikkiselle, Seppo SalmelalleMikko Koskelle, Henri Alasmäelle ja Ville Väisäselle.