Markus Hallasuon pelaajasopimus on purettu

Oulun Lippo ja Markus Hallasuo ovat purkaneet yhteisymmärryksessä Markus Hallasuon pelaajasopimuksen kaudelle 2022.

”Olen viihtynyt Oulun Lipossa erittäin hyvin. Seura on hoitanut kaikki asiat hyvin ja joukkueella on ollut hyvä henki. Oli tarkoitus jatkaa ainakin vuosi vielä Lipossa ja viedä projekti loppuun, mutta päädyimme Mikan kanssa yhteisymmärryksessä toisenlaiseen ratkaisuun. Iso kiitos seuralle, joukkueelle ja faneille kuluneista vuosista. Toivottavasti Lippo nähdään Superissa mahdollisimman pian!”, Hallasuo kommentoi.

”Haluamme kiittää Markus Hallasuota kahdesta edellisestä kaudesta. Kun kuulin, että ulkopuoliset seurat olivat lähestyneet Markusta, niin annoin hänelle luvan neuvotella seurojen kanssa. Sovimme, että jos Hjallis saa hyvän paikan ja sopimuksen muualle, niin hän saa lähteä. Muussa tapauksessa hän olisi jatkanut Lipossa. Emme halunneet seurana olla esteenä Hjalliksen unelmien toteutumisessa.”, taustoittaa Läpilyönnin toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki ja jatkaa:

”Hallasuo on kahtena edellisenä vuotena voittanut Ykköspesiksen lyöjäkuninkuuden ja on ollut erittäin tärkeä palanen Lipon runkosarjan voittojen taustalla. Lisäksi hän on noussut yleisön suosikiksi. Hän jättää suuret saappaat täytettäväksi, mutta uskon, että löydämme tähän ratkaisun lähiaikoina.” päättää Lähteenmäki arvoituksellisesti.