Marko Pelkonen Lippoon!

Oulun Lippo ja Marko Pelkonen ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

”On mukavaa tulla takaisin Lippoon. Kenellekään ei varmaan ole epäselvää, että mikä on seuran ensi kauden tavoite. Tavoite on selkeä, mutta kova. Lippo kuuluu mielestäni Superiin ja sitä kohti aletaan joukkueen kanssa tekemään kovasti töitä.”, kertoo Pelkonen ajatuksiaan Lippoon tulosta.

”Olen todella iloinen Pelen paluusta Lippopaitaan. Pelen myötä joukkue saa roppakaupalla lyöntivoimaa ja uskallan väittää, että Pele muodostaa Aapon kanssa loistavan duon kotiutusosastolle. Pelillisten taitojen lisäksi Pele tuo johtajuutta ja kokemusta nuorekkaaseen joukkueeseemme.”, kommentoi pelinjohtaja Hylkilä Pelen tuloa.

”Kun annoimme Hallasuolle luvan neuvotella muiden kanssa, niin aloimme heti kartoittaa vaihtoehtoja Hjalliksen korvaajaksi. Aika nopeasti päädyimme siihen, että Pele olisi paras mahdollinen vaihtoehto meille. Avasimme keskustelut Pelen kanssa ja nopeasti löysimme yhteisymmärryksen asioista. Kun Hallasuo sai oman sopimuksen neuvoteltua, niin me saimme nopeasti vietyä Pelen kanssa sopimuksen maaliin.”, taustoittaa toimitusjohtaja Lähteenmäki sopimusneuvottelujen taustoja.