Lippukauppa legendojen juhlaotteluun on auki!

Lippukauppa on nyt auki kesäkuun odotetuimpaan tapahtumaan 94-mestarit juhlaotteluun, jossa vastakkain asettuvat rakkaat paikallisvastustajat Oulun Lippo – Simon Kiri. Ottelu pelataan Raksilassa 19.6. ja ottelu vihelletään käyntiin klo 18.00.

Lippukauppa

Lippujen lisäksi juhlaotteluun on myynnissä mestarit-94 paitoja, jossa kuvaan on haluttu tuoda kunnioitusta vanhoja legendoja kohtaan, mutta samalla yhdistää siihen Lipon uutta sukupolvea. Mestarit 94-paitoja on tarjolla vain rajoitettu erä (250kpl), joten varmistathan omasi hyvissä ajoin! Paitaa on tarjolla vain ennakkoon lippukaupassa. Paidan  selkää koristaa myös 94-mestareiden nimet, joten todellisesta keräilyerästä on kyse.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia juhlaottelun pelipallo itsellesi Lippo 94-mestareiden nimikirjoituksilla! Pelipalloja on yhteensä vain 12 kpl, jotka ovat kyseisestä juhlaottelusta.

Mestarit 94 t-paita edestä ja takaa
Lunasta itsellesi ottelupallo legendojen nimikirjoituksilla!

Menethän äkkiä varaamaan itsellesi ja ystävillesi paikat kesän huipputapahtumaan!

Lippukauppaan pääset osoitteesta:

https://www.nettilippu.fi/fi/event/juhlaottelu-oulun-lippo-simon-kiri

Kausikortit

Kausikortteja on myös tarjolla lippukaupassa ja vielä on vähän aikaa hoitaa itsellesi pääsy Lipon miesten runkosarjaotteluihin kesälle 2024! Kausikortti oikeuttaa pääsyn myös kyseiseen juhlaotteluun.