Veloitukseton Lippo liikuttaa -liikuntakerho käynnistyy 5.2.2023

LIPPO LIIKUTTAA -Perhe- ja LIIKUNTAKERHO KÄYNNISTYY 5.2.2023

Perhe- ja liikuntakerho on tarkoitettu lapsille, jotka ovat kiinnostuneet harrastamaan monipuolista liikuntaa turvallisen aikuisen ohjauksessa ilman kilpailullisia tavoitteita. Perhekerhossa lasten huoltajat pääsevät mukaan liikkumaan tunnin ajaksi.

Kerhotoiminnan sisältö ei ole mihinkään yksittäiseen urheilulajiin sitoutuvaa, vaan enemmän leikkipohjaista liikuntaa missä lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja. Kerhojen sisällössä kuunnellaan lasten toiveita ja vaatimustason toiminnalle määrittää jokainen lapsi itse.

Haluamme seurayhteisönä tarjota mahdollisuuden liikunnalliseen toimintaan lapsille, jotka eivät ole mukana urheiluseurassa. Toimintaa toteutetaan yhdessä ryhmässä kerho-ohjaajan johdolla kerran viikossa. Perhe- ja liikuntakerho on täysin maksuton, eikä siihen osallistuminen sido lasta tai lapsen huoltajaa mihinkään. Oulun Lippo kerhon järjestäjänä sitoutuu siihen, että jokaisella kerhoon tulevalla lapsella on siellä turvallista olla.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Perheliikuntakerho klo 15-16

Kerho on suunnattu 2-5 vuotiaille ja heidän huoltajilleen. Avataan ovet ja laitetaan välineet houkuttelevasti tarjolle – tyylinen perheliikuntakerho, jossa lapset ja vanhemmat saapuvat liikkumaan yhdessä omalle lähikoululle. Vuoron alussa ja lopussa voi olla yhteiset leikit tai pelit, mutta painotus liikkujien omassa innostuksessa.

Ilmoittaudu linkistä

https://lippojuniorit.myclub.fi/flow/events/5182173

Liikuntakerho klo 16-17

Kerho on suunnatu 6-11 vuotiaille nuorille. Sisältää pelejä ja leikkejä kisailuja unohtamatta.

Ilmoittaudu linkistä

https://lippojuniorit.myclub.fi/flow/events/5182183

 

TURVALLINEN YMPÄRISTÖ

Turvallinen ja liikunnan iloa tuottava toiminta edellyttää, ketään ei kiusata ja kerhossa käyttäydytään asiallisesti. Nämä ovat ainoat asiat, joita kerhoon osallistuvilta edellytämme. Jokainen seuratoiminnan ulkopuolella oleva 2–5-vuotias sekä 6-11 vuotias lapsi ja nuori on tervetullut kerhoon sellaisena kuin on. Osallistujalla ei tarvitse olla mukana mitään liikuntavarusteita. Suosittelemme kuitenkin vaatetusta, joka saa hikeentyä ja missä lapsen on mukava liikkua ilman rajoitteita.

Jokaisella kerhoon osallistuvalla lapsella on suotavaa olla voimassa oleva vakuutus.

Kerho-aika: Pohjankartanon koulun sali sunnuntaisin klo 15-17. Poikkeuksista ilmoitetaan Oulun Lipon Facebookissa ja nettisivuilla!

Muista saapua paikalle vähintään 10 minuuttia ennen oman kerhosi alkamista.

Lippo Liikuttaa -kerhotoiminta käynnistyy sunnuntaina 5.2.2023

Paikka: Pohjankartanon koulun liikuntasali. Kerhon hinta: Kerho on maksuton. Kerhotoiminta on rahoitettu yhteistyökumppaneidemme tuella.

Kerhon ohjaajat: Kerho-ohjaajina toimivat Oulun Lipon edustusjoukkueen mies- ja naispelaajat

Osallistujamäärä: 20 lasta

Lisätiedot ja kysymykset: Jimi Heikkinen puh.0400-957 779