Lippo-klubi tulee taas!

Oulun Lipon keväällä 2021 lanseeraama Lippo-klubi jatkaa toimintaansa myös kaudella 2022 ja uudet klubikortit ovat nyt ostettavissa. Klubikortin hankkimalla saat nähtävillesi eksklusiivisia tietoja, kuten kuukausittaisia haastatteluvideoita sekä seuran kuulumisia kauden mittaan, mutta myös rahanarvoisia alennuksia ja etuja kumppaneiltamme, esimerkiksi ravintoloista ja ottelutapahtumista.

Klubikorttia käyttääkseen tulee ladata Cardu-mobiilisovellus eli fyysistä korttia ei ole saatavilla. Cardun käyttöönotto edellyttää maksuttoman rekisteröitymisen, jonka jälkeen klubikortti on löydettävissä sovelluksen mobiililompakostasi ja valmiina käytettäväksi. Cardu on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

Lippo-klubi-kortti on ostettavissa verkkokaupastamme 50 euron hintaan ja se on voimassa aina ostohetkestä kauden 2022 loppuun saakka. Ostoksen jälkeen kannatusjäsenyys rekisteröidään maksun yhteydessä ilmoitetulle puhelinnumerolle ja sähköpostille.

Suuntaa siis ostoksille osoitteeseen lippo.shopunique.fi ja liity osaksi Lippo-klubia!

 

Kaikki kysymykset Lippo-klubiin, kortin ostamiseen tai Cardu-mobiilisovelluksen käyttöön liittyen voi lähettää sähköpostiin info@oulunlippo.fi