Lippo järjestää pesiksen tekniikkakisat viikolla 10

Oulun Lipon puuhamies Jimi Heikkinen muistelee pesäpallon juniorivuosiaan lämmöllä.

– Etenkin pesiksen tekniikkakisat ovat jääneet mieleeni. Se jännityksen tunne oli parasta. Kisoissa pääsin mittaamaan harjoitteluni tuloksia. Kyllä sitä sata lasissa vedettiin jokainen kisa. Näin myös paljon pelikavereita ympäri Kainuuta. Pesiksessä on aina ollut hauskinta yhdessä tekeminen ja reilu keskinäinen kisailu, Heikkinen tiivistää

Jimi kisaili pesiksen tekniikkakisoissa ensimmäisen kerran kuusivuotiaana. Kuvassa Jimi suorittaa ketteryystestiä.

LIPPO – TEKNIIKKAKISAT VIIKOLLA 10 OULUHALLISSA

Lippo – tekniikkakisat kisataan Ouluhallilla perjantaina 10.3. klo 11-14.
Tapahtuma ovat tarkoitettu kaikille  F-, E- ja D-pesäpallojuniori-ikäisille asuinkunnasta riippumatta. Kilpailuihin osallistutaan yksilöinä, eikä juniorin edustamalla seuralla ole osallistumisoikeuden kannalta merkitystä.
Kilpailusarjoina ovat F-tytöt, F-pojat, E-tytöt, E-pojat, D-tytöt ja D-pojat.

Tekniikkakilpailuissa kilpaillaan yhteensä viidellä lajipisteellä, jotka ovat:
● Pituusheitto
● Tarkkuusheitto
● Tarkkuuslyönti
● Näpyrata
● Ketteryysrata

Radoilta jaetaan pisteitä sijoitusjärjestyksessä ja sarjojen voittajat ratkaistaan viiden lajipisteen yhteistuloksella. Lajipisteitä kierretään kolmen tunnin aikana kilpailusarjoittain siten, että jokaisella pisteellä ryhmällä on aikaa saada tuloksia 30 minuuttia. Lajien välissä pidetään viiden minuutin taukoja joiden aikana on mahdollisuus käydä kioskilla ja nauttia välipalaa, jotta jaksaa suorittaa kaikki lajit.

Jokainen kilpailija tarvitsee kilpailuihin osallistuakseen kypärän, mailan, räpylän, sisäpelikengät ja juomapullon. Pallot lajipisteille tulevat järjestäjien puolesta.

Kilpailun järjestää Oulun Lipon miesten edustusjoukkue yhdessä Lippo Junioreiden kanssa. Pelaajat toimivat toimitsijoina lajipisteillä kannustaen samalla junioreita huippusuorituksiin.

Lapset pääsevät testaamaan omia pesistaitojaan tekniikkakilpailussa viikolla 10.

KUINKA ILMOITTAUDUT TEKNIIKKAKISAAN?

Kilpailuun ilmottaudutaan my clubin kautta. Kilpailuun osallistumismaksu on 15€ ja se maksetaan ilmottautumisen yhteydessä. Kilpailusarjojen kolmelle parhaalle on luvassa pienet palkinnot kilpailujen lopuksi järjestettävässä palkintojen jaossa.

https://lippojuniorit.myclub.fi/flow/events/5250863

Lisätietoa tapahtumasta antaa

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Riku Tolonen

050 358 0813