Ihmiselon mittainen tarina uudella ilmeellä

Arvoisa kannattajamme,

alkuun haluan kiittää nöyrästi teitä kaikkia, kun olette tukeneet Lippoa vuosien varrella niin ilon kuin surunkin hetkinä.

Kesä lähestyy, nurmikko tuoksuu ja pesäpallo juhlii 100-vuotista taivaltaan. Vuonna 1955 perustettu Oulun Lippo täyttää tänä vuonna 67 vuotta.

Sinivalkoinen Oulun Lippo on menestynyt pesäpalloseura. Mestaruuksia on voitettu yhteensä neljä (-71, -72, -94 ja -98). Seuran olemassaolon aikana turpaankin on tullut, mutta tunteet kuuluvat urheiluun. Ei se lopputulos, vaan matka ja yhteenkuuluvuuden tunne!

Nyt ja tulevaisuudessa Lippo tähyää toiminnan kestävyyteen. Talousjohtaminen ja kehityksen nopea eteneminen ovat avainsanoja. Lippo-perheen iloinen ilme ja yhdessä tekemisen meininki luovat merkityksellisyyttä. Omavaraisuus pelaajarintamalla on keskiössä. Tarjoamme laadukkaan ja turvallisen urheilupolun omille junioreille aina edustukseen saakka.

Strategiamme pääviesti on Lippo liikuttaa. Lippo luo positiivisia elämyksiä ihmisille ja liikuttaa faneja, yhteistyökumppaneita, talkooväkeä sekä muita sidosryhmiä niin fyysisesti kuin tunnetasolla. Kaikki lippolaiset ovat yhtä tärkeitä ja osa sinivalkoista yhteisöä.

Tervetuloa seuraamaan mielenkiintoisia pelejä tulevalla kaudella. Ykköspesis on laadukkaampi sarja kuin menneellä kaudella, ja tiukkoja pelejä on taatusti luvassa. Kausikortit ja otteluliput on saatavilla Ticketmasterilta: https://www.ticketmaster.fi/search?keyword=lippo.

Saatoitte huomata perinteikkään Oulun Lipon logon tiedotteessa. Uudistimme ilmeemme yhteistyössä urheilumies Aleksi Kauhasen kanssa. Ilme on samalla tunteiden ilmaus; ajatuksena on palauttaa historia, juuret, oululaisuus sekä pesäpallo lajina ihmisten tietoisuuteen. Lippo on kuitenkin ihmiselon mittainen tarina – kunnioittakaamme sitä.

Lippo liikuttaa!

Terveisin

Oulun Lippo

Jimi Heikkinen