Ennakko: Vahvistuksen kautta voittoa hakemaan!

Otteluennakko: 
Oulun Lippo – Vähänkyrön Viesti 25.5. klo 16.00

Lauantai-illan pesishuumaan lähdetään Lipon osalta mielenkiintoisissa asetelmissa, kun alla on loukkaantumisia, mutta myös uutta verta!

Tampereen vieraspeli oli epäonninen. Ottelussa loukkaantuivat sekä Tapani Pirin, että Tapio Salo ja pelaajien vammat pitävät miehet tovin sivussa pelaavasta kokoonpanosta. Tapani Piri oli Tampereen ottelun jälkeen etenijätilastoissa kärjessä ja Salo on myös väläytellyt kovia otteita kentällä, joten korvaajaa lähdettiin miettimään heti ottelun jälkeen. Ratkaisuksi syntyi ottelukohtainen sopimus Iiro Nokkalasta Kouvolan Pallonlyöjien kanssa.

”Todella hieno saada Iiro joukkueeseen. Hän on Superin tasoinen pelaaja, joten tuo varmasti oman hyvän lisänsä kokoonpanoon”, Joukkueen 2. pelinjohtaja Santeri Haipus toteaa. ”Hieno saada Iiron vaihtolyönti- ja etenijäntaitoja mukaan joukkueen peliin. Iiro on huomenna pelaavassa kokoonpanossa jokerina, mutta katsotaan, kun treenejä saadaan enemmän alle, mihin rooli vakiintuu”, lisää 1. pj Ilkka Hirvonen.

Nokkala myös otti uutisen siirrosta hyvin. ”Lähden todella hyvillä fiiliksillä Lippoon. Mukava tulla joukkueeseen, jonka tavoitteena on suunta ylöspäin”, Nokkala hehkuttaa. Lisäksi hän odottaa innolla siirtymistä uuteen kaupunkiin. ”Mukavaa vaihtelua myös siinä mielessä, että kotoa ei ole aiemmin tullut näin kauas lähdettyä pelaamaan”, Nokkala tuumaa. 

Itse ottelusta tulee pelaajamuutosten lisäksi muutenkin mielenkiintoinen. Kelien puolesta näyttää jälleen hyytävältä ja vastassa on yllätysvalmis porukka. Vähänkyrön Viesti saa farmisopimuksen myötä vahvistuksia Vimpelin Vedosta, joten vastassa on joukko nälkäisiä ja näytönhaluisia pelaajia.

Oman pelaamisen osalta pelinjohtajat yhtyivät toteamaan, että edelleenkin otteluiden alkuja täytyy terävöittää. Vastustajajoukkue on ns. hurmosjoukkue, joten yhtään siimaa ei saa antaa, tai lopputulos on Lipon kannalta huono. Edelliset ottelut ovat kuitenkin opettaneet paljon ja Lippo lähteekin muutoksista huolimatta hyvällä ja itsevarmalla otteella huomiseen.

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Suosi ennakkolippuja – osta lippusi täältä

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua