Ennakko: Töitä ennen taukoa!

Otteluennakko: 
Oulun Lippo – Pöytyän Urheilijat 16.6. klo 16.00 

Tulevana sunnuntaina Oulun Lipon ja Pöytyän Urheilijat iskevät yhteen Oulun DataCenter Stadionilla, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen sunnuntaina klo 16.00 alkavassa ottelussa. Ottelu on tärkeä, sillä edessä on juhannustauko ja tauolle halutaan päästä sarjataulukon kärkipäässä.

Viikko on vierähtänyt edellisestä rankasta vierasreissusta ja voitokkaan Hamina -ottelun jälkeen keskittyminen on suunnattu huolelliseen kropan huoltamiseen ja fysiikan treenaamiseen. Haminassa saatiin viime viikonloppuna lyöntipeliä hyvälle mallille ja tarkoitus onkin jatkaa samoja otteita sunnuntaina Pöytyää vastaan.

Lipon ja Pöytyän Urheilijoiden edellinen kohtaaminen Pöytyällä toi Lipolle 2 pistettä, kun tiukka kamppailu päättyi supervuorossa Lipon hyväksi. Pöytyän rosterista löytyy niin KaMa kuin Tahko -lähtöisiä pelaajia, eikä pöytyäläisiä pidäkään missään nimessä aliarvioida. Vaarallisuutta vastustajalta löytyy ja vaikkei Pöytyän kokoonpanosta ole vielä täysin tietoa, tiedetään että Pöytyällä on apunaan myös superin pelaajia. Töitä tulee siis tehdä, että täydet pisteet otetaan sunnuntaina kotiin.

Tuleva kotiottelu on viimeinen matsi ennen juhannustaukoa ja Lippo tavoittelee tauolle kärkipään joukkueiden mukana. Tuloksesta riippumatta tulevalla viikolla panostetaan kuitenkin kunnolla fysiikkaan, sillä heinäkuussa ottelutahti kiristyy huomattavasti ja loukkaantumisia pyritään välttämään parhaan mukaan. Nyt katse on kuitenkin tiukasti vielä sunnuntaissa, eli tervetuloa kannustamaan Lippo voittoon Pöytyää vastaan!

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Suosi ennakkolippuja – osta lippusi täältä

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua.

Instagram: @oulunlippo
Twitter: @oulunlippopesis
Facebook: Oulun Lippo 

Oulun Lippo – Pöytyän Urheilijat 16.6. klo 16.00 @Oulun DataCenter Stadion