Ennakko: Tasaisen taisteluparin toinen kohtaaminen!

Otteluennakko: Oulun Lippo – Ulvilan Pesä-Veikot 14.7. klo 16.00

Nyt on selkä lähellä! Lipolla on hyvä tilaisuus lunastaa takaisin paikkansa kärkikolmikossa, kun se kohtaa sunnuntaina kolme pistettä edellä olevan Ulvilan Pesä-Veikot.

Oulun Lippo kohtaa 14.7. klo 16 Oulun DataCenter Stadionilla Ulvilan Pesä-Veikot, joka on lämmittänyt sarjan kolmossijaa Lipolle nyt tovin. Sunnuntaina onkin odotettavissa tiukka play-off henkinen ottelu kahden tasavahvan joukkueen kesken, kun Lippo lähtee haastamaan kelpo kautta pelannutta Ulvilaa revanssihengessä.

Kotijoukkue pääsee otteluun hyvistä asetelmista. Edellisestä matsista on reilu viikko aikaa, joten joukkue on kerennyt harjoittelemaan ja lepäämään, sekä kasvattamaan sopivaa nälkää takaisin kentälle. Ilkka Hirvosella on käytössään sunnuntaina koko rosteri, eikä loukkaantumisia tai muita poissaoloja ole tiedossa.

Ulvila vei kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen, ja kysyttäessä joukkueen sisäisiä tunnelmia nyt tulevasta kohtaamisesta, joukkueen 2. pj Santeri Haipus korosti revanssihengen olevan kova. Ulvila on onnistunut tasaisilla suorituksillaan kiikkumaan taulukon kärjessä pitkälti koko kauden, mutta huomisessa trillerissä vaakakupit voivat kääntyä kumman tahansa hyväksi. Kaksi ottelua enemmän pelannut Ulvila on siis vain kolme pistettä Lippoa edellä. Muutenkin sarjataulukon perusteella joukkueet ovat pelanneet hyvin tasaisesti ja kilpailua käydään samoista sijoituksista varmasti kauden loppuun asti. Ulvilalaiset aloittivat vierasviikonloppunsa lauantaina Simossa, jossa Kiri oli tyly isäntä antamatta ainuttakaan pistettä Ulvilalle. Tästä ei yksinään kuitenkaan johtopäätöksiä voi vielä vetää, mutta Lippo tekee kaikkensa, ettei pohjoisen ryöstöretki ole tuottoisa ulvilalaisille myöskään sunnuntaina.

Eiköhän pidetä siis huoli, että stadion raikaa ja siivitetään meidän miehet takaisin kärkikolmikkoon!

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Suosi ennakkolippuja – osta lippusi täältä

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua.

Instagram: @oulunlippo
Twitter: @oulunlippopesis
Facebook: Oulun Lippo

Oulun Lippo – Ulvilan Pesä-Veikot 14.7. klo 16.00