Ennakko: Pudotuspelit starttaavat kotiyleisön edessä!

Otteluennakko: Oulun Lippo – Ulvilan Pesä-Veikot 17.8. klo 16.00

Kilpaurheilussa arki ei ole aina helppoa. Tammikuisena iltana paloaseman liikuntasalissa pitäisi jaksaa tehdä töitä tulevan kauden tavoitteen eteen. Tavoitteen, jonka toteutumisesta et voi olla varma. Nyt työnteko ja valtava tuntimäärä harjoituskentällä palkitaan. Tästä se alkaa: pudotuspelit!

Pitkä runkosarja on takanapäin ja Lippo ansaitsi hyvillä otteillaan sen aikana paikkansa jatkopeleissä ja päälle vielä kotiedun. Näin ollen jatkopelit starttaavat Raksilasta, jossa vastaan Oulun DataCenter Stadionille asettuu runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Ulvilan Pesä-Veikot.

Tässä välierävaiheessa ulvilalaisista otetaan mittaa paras viidestä -systeemillä. Lipon tavoitteena on tietenkin, että homma olisi oululaisten hyväksi selvillä jo keskiviikkona 21.8 pelatun pelin jälkeen, suoraa kolmella voitolla. Ventovieraasta vastustajastahan ei luonnollisesti ole kyse, joukkueiden kohdattua runkosarjan aikana kahdesti, molempien pitäen vastustajansa nollilla kotikentillään. Pelinjohto mainitseekin ennen ottelua Ulvilan olevan laatujoukkue, jota vastaan täytyy onnistua täydellisesti: ”Ulvilalla on monta Superin kokemusta omaavaa kaveria ja se on erittäin lyöntivoimainen joukkue. Meidän pitää ulkona pystyä pelaamaan omalla huipputasolla.”

Hyvässä ja tasaisessa vireessä ollut kotijoukkue lähtee otteluun kovalla itseluottamuksella ja suhteellisen terveellä miehistöllä. Omat vahvuudet tiedetään ja joukkue on päässyt jo useamman ottelun ajan keskittymään syksyn tärkeimpiin matseihin. Joukkueen 2. pelinjohtaja Santeri Haipus korostaakin, miten jokaiseen osa-alueeseen tulee kiinnittää erikseen huomiota: ”Uskotaan, että sarjasta mennään jatkoon, mutta toki se vaatii onnistumista jokaisessa yksittäisessä vuorossa ja jaksossa. Sisäpelissä meiltä löytyy tarvittava määrä laatua tilanteiden ja juoksujen saamiseen, ja näillä peli käännetään meille.”

Tätä on odotettu, nyt siis kannustamaan Lippo kohti superpesiskarsintoja!

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua.
Runkosarjan kausikortit eivät ole voimassa ottelussa. Poislukien ”jatkopelit” -merkinnän omaavat kortit.

Instagram: @oulunlippo
Twitter: @oulunlippopesis
Facebook: Oulun Lippo

Oulun Lippo – Ulvilan Pesä-Veikot 17.8. klo 16.00