Ennakko: Oulun Lippo vs. Ylivieskan Kuula

Otteluennakko Oulun Lippo – Ylivieskan Kuula 2.6. klo 16.

Sunnuntaina nähdään Oulun DataCenter Stadionilla jälleen paikalliskamppailun makua, kun Lippo toivottaa tervetulleeksi Ylivieskan Kuulan.

Huomenna on luvassa Lipolle toistaiseksi harvinaista herkkua: aurinkoinen pelipäivä! Tai ainakaan elohopea ei ole painumassa alle kymmeneen asteeseen, kuten aikaisemmissa kotiotteluissa. Otollisempien kelien lisäksi, myös vastustaja on otollinen, kun kentälle saapuu etelän ”naapurit” Ylivieskasta.

Kuula ei ole ehkä sarjataulukon mukaan se vaarallisin vastustaja, mutta rotsi auki matsiin ei missään nimessä lähdetä. Edellisen ottelun pettymykset on käsitelty ja tappion jälkeen Lipolla on halu näyttää, että se nousee voitokkaasti ja nopeasti takaisin jaloilleen. Uusi mato on laitettu koukkuun. Kuulalta on odotettavissa kuitenkin kova vastus ja Lipon kannalta hyvän lopputuloksen takaa vain se, että hyvä pelivire ja -ilme on palannut kohdilleen. Kaikin puolin huomiseen lähdetään ennen kaikkea positiivisuuden kautta. Kohtaaminen on siinäkin mielessä mieluinen, että Kuulan kokoonpanosta löytyy Lipolle tuttuja naamoja, kuten aiemmin Lipossa pelannut Jaakko Kemppainen.

Keli kohdillaan, asenne kohdillaan, katsomossa fiilis kohdillaan. Näillä rakennuspalikoilla Lipolla on hyvät lähtökohdat ottaa huomenna täydet pisteet kotiin. Tervetuloa kannustamaan Lippo takaisin voiton tielle!

P.S. vastavalmistuneet valmistujaislakissa ovat tervetulleet otteluun veloituksetta.

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Suosi ennakkolippuja – osta lippusi täältä

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua