ENNAKKO: OULUN LIPPO – JYVÄSKYLÄN LOHI 19.6


Lauantaina päästään mielenkiintoisen Ykköspesis-ottelun pariin, kun Oulun DataCenter Stadionille saapuu kolmen pelin voittoputkessa oleva Jyväskylän Lohi! Jyväskylästä asti ei varmasti olla tulossa ilmaisia pisteitä jakamaan ja vierasjoukkueen halu jatkaa voittoputkeaan on taatusti yhtä kova, kuin Lipon halu palata takaisin voittokantaan.

Viimeksi kaudella 2017 Ykköspesiksessä pelannut Lohi on aloittanut alkukautensa mallikkaasti taistelemalla aikaisemmin mainitut kolme perättäistä voittoaan Alavudesta, Simosta sekä Kannuksesta numeroin 1–0, 2–0 ja 1–2. Nousijajoukkue Jyväskylä majaileekin tällä hetkellä sarjataulukon kolmannella sijalla, heti oululaisten alapuolella. Lipon puolesta lähdetään kuitenkin hakemaan toista kotiotteluvoittoa jyväskyläläisten kustannuksella ja tavoitteena on myös palata täysien sarjapisteiden ääreen torstaisen ohilyöntisen häviön jälkeen. Odotettavissa on siis taatusti kova taistelu pisteistä sekä viihdyttävää pesäpalloa!

Mallikkaasti kautensa alkuun pyöräyttänyt, pidemmän linjan konkari Ville-Pekka Jokinenjakoi myös mietteitään lauantain kotipelistä. ”Peli on tietyllä tapaa kasvojenpesu torstailta. Lukkaria vastaan täytyy olla kaaripelissä paremmin mukana ja sitä kautta auttaa lyöjää”, kommentoi takaisin Oulun vahvuuteen palannutJokinen. ”Ulkopelissä räpylä on kestänyt ja siitä pidetään kiinni. Pelataan hyvä peli, niin on juhannustauolla mukavampi reenata”, mies tuumasi.

Pelinjohtaja Markku Hylkilä on Jokisenkanssa pitkälti samaa mieltä ja kommentoikin, että torstaina saatiin opetus siitä, mitä vajaa valmistautuminen tarkoittaa ja kuinka se heijastui heikkona sisäpelinä, joka lopulta maksoi ottelun voiton oululaisille. Hylkiläkuitenkin pitää hyvänä asiana, että joukkue pääsee heti huomenna uuden pelin pariin ja kotijoukkueen edessä halutaankin pelata hyvä ottelu. Kotikentällä nähtävissä onkin pelinjohtaja Hylkilän sanojen mukaan ”varmasti ärsytetty Lipon joukkue”!

Seuraa näitä pelaajia!

Kotijoukkue Liposta Miika Keski-Petäjä on kauden alkuun esittänyt esimerkillisiä otteita syöttölautasen molemmin puolin, tilastoissa ollessa neljään pelattuun otteluun kaksi lyötyä sekä kolme tuotua juoksua. Mainittakoon myös ansioituneesta tekemistä palkintona saadut ulkovuorojen kärpäset miehen sanellessa tahtia lukkarin tontilla!

Vierasjoukkue Jyväskylän Lohen kokoonpanosta tarkkailtavaksi kannattaa ottaa Aleksi Karttunen. Nuorelta mieheltä löytyy Lohen kolmen voiton takaa seitsemän lyötyä juoksua, joista viisi Karttunen tehtailikin Kannuksen Uraa vastaan pelatussa ottelussa viime sunnuntaina eli näyttöjä on annettu.

Oulun DataCenter Stadionilla ottelu päästään aloittamaan lauantaina 19.06. kello 17.00 ja ennakkoliput ovat ostettavissa verkkokaupasta. Tervetuloa kannustamaan Oulun Lippo toiseen kotivoittoon ja samalla seuraamaan kesäkuun viimeistä Lippo-peliä!

Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua myös Kalevan Livestä, osoitteesta www.kaleva.fi/live.

Pesistulokset: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/40074