ENNAKKO: LAUKAAN URHEILIJAT 28.8. & JYVÄSKYLÄN LOHI 29.8.

Oulun Lippo matkaa runkosarjan päätöspeleihin ensin Varkauteen pelaamaan ottelun Laukaan Urheilijoita vastaan ja sieltä Jyväskylän Lohen vieraaksi. Viikonlopun kierroksen aikana saadaankin varmuus mahdollisesta runkosarjan voitosta sekä selvitetään ensi keskiviikon kotipelin välierävastus!

Oulun Lippo on varmistanut paikkansa välierien kahden parhaan joukossa ja kilpailee viikonlopun vieraspeleissä runkosarjan voittoa varmistamista pisteistä! Oulun Lippo tarvitsee viikonlopun otteluista vähintään neljä pistettä säilyttääkseen runkosarjan ykköspaikkansa, jolloin muiden otteluiden tuloksilla ei ole vaikutusta sarjan voittoon.

Lauantaina kohdattavalla Laukaan Urheilijoilla ottelussa ei ole panosta, vaan putoaminen Suomensarjaan on varmistunut kasvaneen piste-eron myötä. Jyväskylän Lohella on kuitenkin Lippo-pelin lisäksi kotiottelu Vähänkyrön Viestiä vastaan, joukkueen kuitenkin ollessa jo varmistanut välieräpaikkansa ja täten ainoa muuttuja on lopullisen sijoittumisen myötä tulevat välierävastustajat.

Mikäli Jyväskylä kohtaa Oulun välierissä, toimii sunnuntain, runkosarjan päättävä, ottelu hyvänä esimakuna tulevasta! Kuitenkin Oulun näkökulmasta miettiessä Kannuksen saaminen välierävastustajaksi olisi mieluisampi välimatkaa ajatellen, mutta molempia, sekä Kannusta että Jyväskylää, vastaan pelatut pelit ovat kaikki olleet tiukkoja ja päättyneet vasta supervuorossa tai kotiutuslyöntikilpailussa.

Vaikkei lopullinen vastustaja ennen viikonlopun viimeisiä kierroksia selviäkään, on Oulun Lippo varmistanut paikkansa runkosarjan kärkikaksikossa ja täten saa välieriin kotiedun. Ensimmäinen välieräkamppailu pelataankin jo tulevana keskiviikkona 1. syyskuuta, ottelun alkaessa kello 17.00. Tulipa sieltä sitten kumpi tahansa vastustajaksi, ovat tiukat ja jännittävät välieräpelit taattu, minkä vuoksi joukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen kannattajiltaan! Ottelun liput ostettavissa verkkokaupasta ja tapahtuman porteilta sekä jatkopeleihin alle 7-vuotiaat pääsevät maksutta! Huomioithan kuitenkin, että kausikortit eivät käy enää jatkopeleissä.

Seuraa näitä pelaajia!

Oulun Lipon lukkari Miika Keski-Petäjä on upeiden ulkopelisuoritusten lisäksi onnistunut myös sisällä 19 pelatussa ottelussaan 5 kunnarin ja 15 lyödyn juoksun verran! Keski-Petäjän nimi onkin tuttu näky otteluiden palkituissa pelaajissa – eikä syyttä!

Laukaan Urheilijoiden Olli Kiiveri on pelannut joukkueensa mukana vain 11 ottelun verran, onnistuen kotiutuksissa kuitenkin 21 kertaa. Jokerina pelaava Kiiveri onkin loppukauden otteluissa ollut paljolti vastuussa joukkueensa juoksutehtailusta.

Jyväskylän Lohen kokoonpanosta merkille kannattaa pistää Juuso Tajakka, joka on pelattuun 17 otteluunsa iskenyt juoksut 2+37 ja johtaakin joukkueen sisäistä lyöjätilastoa. 39 lyödyllä juoksulla Tajakka on koko sarjan lyöjätilastossa yhdeksäs ja pääsy top-viisikkoonkaan ei ole mahdottomuus!

 

  1. elokuuta pelattava lauantain ottelu alkaa Varkaudessa Kämärin kentällä Laukaan Urheilijoita vastaan kello 17.00. Sunnuntaina 29. päivä pelattava ottelu Jyväskylän Lohea vastaan alkaa Koskenharjun kentällä kello 16.00. Jyväskylän ja Oulun välinen ottelu myös suoratoistetaan ja lippu suoratoistopalveluun on ostettavissa osoitteestastrm.fi/lohi10 euron hintaan.

Linkit ottelutilastoihin:

Laukaan Urheilijat: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/40173

Jyväskylän Lohi: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/40175