ENNAKKO: KOHTI KARSINTOJA

Otteluennakko: Oulun Lippo – Laukaan Urheilijat 2.8. klo 18.

Oulun Lippo lähtee varmistelemaan paikkaansa syksyn jatkopeleihin, kun vieraaksi Oulun DataCenter Stadionille saapuu vaarallisuuttaan väläytellyt Laukaan Urheilijat.

Oulun Lippo isännöi pitkän vieraspeliputken jälkeen jälleen kotikentällä, jonne vastaan huomenna asettuu Laukaan Urheilijat. Joukkueiden aikaisemmasta kohtaamisesta Lipolle oli kotiin tuomisina täysi pistepotti, mutta Laukaan joukkueesta jäi mieleen sen vaarallisuus. Miehistössä on muutamat nopeat jalat ja taitavia miehiä mailan varressa, joten oululaiset saavat varmasti tälläkin kertaa tehdä täyden iltatyön, ettei pisteitä lipsahda vierailijoiden mukaan.

Hyvävireinen Lippo pääsee lähtemään peliin toimivalla kokoonpanolla. Viimeisimpien otteluiden aikana pelin sisällä on kokeiltu erilaisia vaihtoehtoja ja oikea sapluuna on alkanut löytymään. 2. pelinjohtaja Santeri Haipus korostaakin, että syksyä kohti joukkueen pelin pitää mennä vielä eteenpäin: ”Jokaisen pelin jälkeen tulee seuraava, joten peliä kehitetään koko ajan, mutta ei tietenkään pisteiden kustannuksella. Jokaista ottelua lähdetään voittamaan, mutta samalla myös tiedostaen, että syksyllä vastassa voi olla todella kovia joukkueita.”

Sarjataulukkoa katsellessa voisikin luulla joukkueen ajatuksien olevan jo syksyn karsintapeleissä, mutta joukkueen sisältä korostetaan keskittymisen pysyvän tälläkin kertaa seuraavassa koitoksessa. Laukaa pystyy pelaamaan hyvää pesäpalloa, joten Lipon täytyy pitää pää mukana ja onnistua joukkueena, jotta voitto saavutetaan. Ja sehän halutaan kotiyleisölle tarjota.

Puetaan siis porukalla fanikamat päälle ja mennään Raksilaan kannustamaan meidän miehet voittoon, ja taas pykälän lähemmäs kauden yhteistä tavoitetta.

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Suosi ennakkolippuja – osta lippusi täältä

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua.

Instagram: @oulunlippo
Twitter: @oulunlippopesis
Facebook: Oulun Lippo

Oulun Lippo – Laukaan Urheilijat 2.8. klo 18.00 @Oulun DataCenter Stadion