Ennakko: Derby of The North

Otteluennakko: Oulun Lippo – Simon Kiri 3.7. klo 18.

Pohjoisen voimat iskevät jälleen yhteen, kun paikallisparimme Simon Kiri saapuu vieraaksemme 3.7. Oulun DataCenter Stadionille!

Miesten Ykköspesiksessä otellaan pohjoisen herruudesta kolmannen kerran tälle kesälle, kun Simon Kiri saapuu Lipon vieraaksi keskiviikkona Oulun DataCenter Stadionille kello 18.00 alkavaan otteluun. Kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat päättyneet Lipon kannalta suotuisasti, joten eiköhän pidetä pohjoisen herruus Oulussa.

Sarjataulukon toiseksi viimeisenä majaileva Kiri on parantanut otteitaan kauden edetessä, ja viime viikonloppuna se kaatoikin kotikentällään Puijon Pesiksen. Lipolla puolestaan oli vaikeaa Puijoa vastaan viime sunnuntaina ja nyt onkin hyvä kasvojen pesun paikka kotiyleisön edessä. Oululaiset ovat kuitenkin kauden edetessä osoittaneet, että ehjällä suorituksella Lippo voi voittaa jokaisen sarjan joukkueen. Muut kärkijoukkueet ovat pelanneet tasaisen varmasti, joten täysi pistepotti tulisi tarpeeseen sarjataulukkoakin ajatellen.

Sarja-avauksessa nähtiin Simon olevan kova joukkue myös fanien puolelta. Tule siis pitämään huoli, että kotietu säilyy Raksilan pesäpallopyhätössä.

Lue lisätietoja ottelutapahtumasta!

Suosi ennakkolippuja – osta lippusi täältä

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua.

Instagram: @oulunlippo
Twitter: @oulunlippopesis
Facebook: Oulun Lippo

Oulun Lippo – Simon Kiri 3.7. klo 18.00 @Oulun DataCenter Stadion