Seuraavat seikkailut kutsuvat – kiitos Ari, Jaakko, Jussi, Veeti, Ville, Jooseppi, Santtu ja Artturi!

Oulun Lippoa kaudella 2024 edustaneista pelaajista Ari Lankinen, Jaakko Kemppainen, Jussi ja Jooseppi Partanen, Veeti Venäläinen, Ville Nurkkala sekä Artturi Niskala eivät jatka Lipossa kaudella 2025. Pesisväen iloksi kaikkien urat kuitenkin jatkuvat pesäpallon parissa – monelle vieläpä Superpesis-organisaatioissa. Alla Arin, Jaakon, Jussi ja Artturin terveiset Lippolaisille.

 

Vuodesta 2017 Lipon edustusjoukkueessa pelanneen ja seuran monet vaiheet nähneen Ari Lankisen tie vie ensi kaudeksi hallitsevan Suomen mestarin Sotkamon Jymyn riveihin.

 

Tervehdys Lippolainen!

Pesiskoulusta asti yhtenäisenä jatkunut Lippo-taipaleeni jää tauolle tulevana kesänä. Ikimuistoiseen matkaan on mahtunut valtavasti hienoja hetkiä, mutta myös useita pettymyksiä. Oma taisteluni jatkuu toisessa joukkueessa, mutta Lippo-sydän pysyy aina vahvana. Taisteluaan jatkaa myös Oulun Lippo, jonka toimintaa sekä pelejä saa seurata ensi kesänä itselleni uudesta näkökulmasta. Kiitos faneille, jotka kannustavat vuodesta toiseen. Kiitos myös jokaiselle taustahenkilöille, joka on mukana rakentamassa oululaisen pesäpallon tulevaisuutta. Takaiskuista huolimatta Lipon tarina on vasta alkamassa. 💪

Parhaat muistoni Raksilasta on nimmaripallojen sekä -lippisten jakaminen onnellisille junioreille voittopelin jälkeen. Junioreista kumpuaa oululaisen pesäpallon voima! Junnujen, valmentajien ja vanhempien tekemä pohjatyö mahdollistaa monen pelaajan nousun huipulle myös tulevaisuudessa.

Toivottavasti oma tie johtaa vielä joskus takaisin Lippoon.

Terveisin ”Iki-Lippolainen”,
Ari Lankinen

 

Muhoksen Pallo-Salamojen kasvatti ja kausien 2023-2024 kapteeni Jaakko Kemppainen solmi ensi kaudeksi sopimuksen Pattijoen Urheilijoiden kanssa ja tavoittelee ulkopelipaikkaa kovasta raahelaisjoukkueesta.

Pitkä aika, jonka matkalla sai kokea hienoja hetkiä, karvaita tappioita ja kasvaa ihmisenä. Haluan kiittää kaikkia Lippolaisia, ennen kaikkea niitä, jotka tekevät sitä kuuluisaa näkymätöntä työtä kulisseissa. Mies voi lähteä Liposta, mutta Lippo ei lähde miehestä.

Jaska

Toisen visiitin Lipon paitaan tehnyt ja kahden kauden ajan kovilla kumuroillaan kotiyleisöä ihastuttaneen Jussi Partasen tie vie ensi kaudella Kannukseen.

 

Kiitos kaikille Lipon toiminnassa mukana olleille parista edellisestä kaudesta. Raksila on mahtava paikka pelata pesistä ja siellä päästiin yhdessä kokemaan melkoinen tunneskaala. Paljon kokemusta ja monta unohtumatonta hetkeä karttui näiltä vuosilta. Lippo lyö lujaa!

Jussi Partanen

 

Kesällä 2024 läpimurron Lipon edustusjoukkueeseen tehneen Artturi Niskalan tuuletuksia nähdään ensi kesänä Hiukassa Artturin solmittua kahden vuoden sopimuksen Sotkamon Jymyn kanssa.
Kuvan omistaja: Tuomo Talala

 

Iso kiitos kaikille yhteisistä vuosista! Kiitos valmentajille, joukkuekavereille, taustajoukoille, katsojille ja koko Lippo-yhteisölle. Olen oppinut paljon kentällä ja sen ulkopuolella. Mieleen on jäänyt unohtumattomia hetkiä, hyviä ystäviä ja yhdessä tekemisen iloa.

Artturi Niskala

 

Ville Nurkkalan, Veeti Venäläisen, Jooseppi Partasen ja Santtu Savusalon peliotteita saadaan ensi kesänä ihastella Ylivieskan Kuulan paidassa.

Kiitos kaikille yhteisestä vuosista ja menestystä tulevaan, mitä ikinä se tuokaan tullessaan!